...

I don't want to lose you, but I don't want to use you
just to have somebody by my side.
And I don't want to hate you,
I don't want to take you, but I don't want to be the one to cry.

And that don't really matter to anyone anymore.
But like a fool I keep losing my place
and I keep seeing you walk through that door.

Lyckad helg!

Helgen i Västerås var jätterolig och mysig! På fredagen åkte jag dit ihop med mamma och pappa, och när vi kom fram gick vi på stan tillsammans allihopa. Sen åt vi jättegod kinamat, och efter det fortsatte vi att gå på stan. :) Efter ett tag var vi fikasugna, så då satte vi oss på ett mysigt café och jag åt typ världens godaste paj. Var hela jordgubbsbitar och små chokladbitar i den. Mums! :) Sen på kvällen kom några av Sophies klasskompisar förbi och så satt vi och förfestade ihop. När alla kände sig redo, elelr rättare sagt när klockan närmade sig tolv fick vi ge oss iväg med en jävla fart till Pluto, för att Danne skulle kunna komma in gratis! haha :) sprang typ hela vägen, vet inte ens om han kom in gratis, men men :P
Sen på PLuto dansade vi och röjde jättelänge! Vad hur kul som helst, ända tills fylleanna kom på att Sophie hade lovat henne kebabrulle efteråt.. Då blev hon så hungrig att hon bara kunde koncentrera sig på det.. haha. Aja, efter krogen, så köpte vi iallafall en kebabrulle, och den var riktigt stor den. men gott var det! :)

På lördagen vaknade vi av att mamma och pappa ringde och väckte oss, de hade sovit kvar på hotell, och vi skulle åka tillsammans ut till Hälla och shoppa lite på Ikea och så. Hittade ingenting på Ikea, men jag och Sophie handlade leggings och ett varsit linne att ha på kvällen! Sen sa vi hejdå till mamma och pappa som skulle hem till Brynäsmatchen, och så gav vi oss av till en skoaffär, där jag skulle köpa ett par skor ! När vi hade gjort det, och skämt ut oss lite i skoaffären, som vi alltid gör, var det dags att gå ut med Watson,Sophies grannes hund, som vi hade lovat att gå ut med ! Watson är en stor blandrashund , som ser ut som en brun rottweiler typ :) Frida som är hundens ägare sa åt oss att vi var tvungna att dra jättehårt i början för att annars skulle det bli Watson som styrde promenaden. Heeh, det där gick inte så bra det där inte, utan det var ungefär Watson och sen anna hängande i luften efter.. haha. Och det roliga var att alla andra hundägare tvärvände så fort det fick syn på oss. Sen var det dags för Sophie att hålla lite i kopplet.. åh, det var kul! :) hon vågar inte dra nånting, så där var det ett streck efter en hund typ.. Sen var det roligast när Sophie kläcker ut sig kommentaren; "varför glor alla så mycket?" när Watson spatserar på en kyrkogräsmatta typ. Hon hinner bara säga det, innan vi tittar upp på trädet en bit ifrån Watson och alla andra träd för den delen, "Rastning eller beträde av gräsmattan av hundar strikt förbjudet" -nåt i den stilen.
På kvällen skulle vi till Marielle på förfest, men jag och Sophie var så sega, så alla fick komma till Sophie istället. haha. Iallafall gick vi på Kåren för det var "Stora Tentafesten/Halloweenfest" där och oj vad folk det var redan vid tio när vi kom dit!! Dansade jättemycket i början, men sen började jag må illa, och var tvungen att gå hem vid tolv och äta tacosrester, från Sophie, min och Emmas tacokväll! :)
Dagen efter gick vi, bakfullare än på länge, och åt tacos på kårens tacobuffé! Var mycket studenter där och det kändes precis som att gå i skolan igen, och äta i matsalen.

Btw, jag har hört de värsta raparna i mitt liv under den här helgen, och jag har lovat mig själv att aldrig rapa bland folk igen, så länge de inte är min familj eller nåt!

PUSSAR

(har råkat tryckt på nån tangent, inte på k:et, därför allt är kursivt! sorry).


VÄSTERÅS.

imorn åker jag dit.. om inte vädret blir allt för hemskt.

jag är så fruktansvärt less på gävle nu, vill se nåt nytt, träffa nya människor! får hoppas att det blir en rolig helg.. just nu känner jag mig bara nere. 

töntigt o sitta o skriva sådär, för vet själv hur tråkigt det är att läsa.. men jag känner mig verkligen ensam, som fan. saknar syrran, för henne kunde man alltid ringa till och prata om allt , o sen hade hon alltid tid att leka. :) vi hittade alltid på en massa saker ihop, o nu träffas vi nästan aldrig.. :/ saknar en pojkvän, för alla runt omkring mig har en, och inte jag. lyckas ju alltid sumpa allt, även om inte jag gör fel jämt. Dags att skaffa lite singelkompisar känner jag, så man har lite såna med!

usch. kanske man ska ta sitt pick o pack och flytta efter syrran.. lär ju alltid finnas nåt jävla sketet jobb i nån kassa nånstans där, och sen kan man ju alltid plugga.. blir nog absolut så nästa höst iallafall..men det är för lång tid kvar dit!!!!

HOPPA NER HIT OM NI INTE ORKAR LÄSA TRÅKANNAS TRÅKTANKAR.

Nej, nu ska jag gå o sova eller nåt. godnatt.

Korrigering

Eftersom Tor inte fattade så förklarar vi lite bättre. Alla har nån connecting med varandra på nåt sätt.. Menade inte att alla måste ha legat med varanda..

Förstår du nu?

GANG-BANG

jag o tessa kom fram till det det i vårt samtal idag.. gävle är fan inte stort, och på nåt sätt har alla varit med alla.

Gävle är helt enkelt bara ett stort jävla gang-bang.



min låt.

Their words mostly noises
Ghosts with just voices
Your words in my memory
Are like music to me

And miles from where you are
I lay down on the cold ground and I
I pray that something picks me up
And sets me down in your warm arms

varför vill jag ha kakan och samtidigt äta den?

2 månader kvar till julafton

Det känns väl sådär det. kommer inte bli en normal jul i år... men man får väl göra det bästa av situationen.. går ju ändå inte att göra någonting bättre. Ska iallafall köpa julpynt och sånt gos och sätta upp i lägenheten. :)

Har faktiskt redan skrivit ner vad jag vill ha i julklapp.. annars glömmer man bara bort det när man ska skriva sin årliga önskelista. haha. Har önskat mig mest nödvändiga saker som jag inte orkar gå o köpa själv.. sen får dom använda sin fantasi lite, iallafall Sophie ;)
Ska till henne i helgen, och det ska bli så skönt, både att hälsa på henne och att komma härifrån ett tag.. Gävle börjar tråka ut mig riktigt rejält. Speciellt när vädret är såhär, och alla jobbar..

Har hittat en ny favoritlåt. Snow Patrol - Set the Fire to the Third Bar.. så himla bra!

sköt om er !!

puss


förstört

ja eftersom jag är så jävla klumpig och lyckas ta bort hela bloggen, så kan det lika gärna få vara så fult som möjligt som straff

tack o hej!

Detta är jag värd..

How much am I worth? I am worth $1,407,000 on HumanForSale.com.. haha fast stämmer inte riktigt, för jag förstod inte alla frågorna..
Ska göra om det ordentligt sen!

Idag har jag varit o handlat med mammi. Har köpt min älskade film Dagboken, vill ha kvar den på Dvd. Lätt den bästa filmen jag sett.

ses o hörs. puss

testar

skulle bara testa om det funkade att pinga. puss o godnatt

swrsf

kom inte på nån vettig rubrik. usch va jag är trött idag. har jobbat från halv tio till sju, och det är drygt när man bara sitter i kassan! fy.

min syster är dum. hon har snott med sig alla mina normala trosor (av misstag enligt henne själv) så nu får jag antingen gå utan eller med några trötta fula tråkiga fjantiga, aa ni fattar .. men idag var mamsi go och köpte lite nya åt mig, tack ängel! :)

nästa helg ska ja åka o hälsa på sophie, ska ut på pluto tydligen, sen halloweenfest på lördag!! :) ska bli riktigt kul.. sen ska jag avsluta hela helgen med att sno tillbaka mina trosor, inklusive hennes.. hah. den som inga trosor har, får gå med rumpan bar!

nu har jag städat om i buren, och nyss när jag tittade låg elling i hängmattan o sov.. myso!! :)

puss .

Tråkigt väder.

Nu är det verkligen höst på riktigt! Grått ute, och typ mörkt i rummet fast klockan är tio! Sen är ju alla löv redan gula/röda/oranga...
Fast man ska väl inte klaga eftersom det börjar närmar sig slutet..

Imorse hade jag en konstig dröm..
Drömde typ att vi var i stugan hela släkten. Och så hade vi jättestora fiskar i båten. Så släppte vi ut dom och då kom det jättestora vithajar, som skulle äta upp dom. Vi kollade under ytan på jakten.. och när jag gick upp för att ta luft och sen gick ner igen, var vithajen alldeles framför mitt ansikte. Scary. Så gick vi upp på land, och kikade, men hajen tog typ fart och hoppade upp på land.. Sen kom vår katt som vi tydligen hade (såg förövrigt ut som en stor Elling) och hoppade i vattnet.. Då fick vi jaga honom för att inte hajen skulle käka upp honom..
Aja, sen var vi helt plötsligt hemma igen.. så ringer iallafall telefonen, och då är det Sofie G som ringer, en som jag var kompis med för lääänge sedan och grinar för att hennes pojkvän varit dum. Så säger hon att hon pratat med Dominga, och att hon skulle få komma till henne. Problemet var att jag inte ville börja umgås med henne igen, så jag ringer dominga och kollar vad hon gör.. Då är hon påväg till Arlanda, ska skjutsa hennes kompis. Och så säger hon att man kan ju ställa upp om hon är ledsen.  haha, sen vaknade jag typ.

Ja, jag är trött tooti. ;P

godmorgon!

oh,  inatt har jag drömt en massor Hanna! men nu har jag glömt allt fast jag tänkte skriva upp det..

idag är det jobba.. tre timmar.. suck :S

jag o tessa ska gå fram o tillbaka eftersom vi börjar&slutar samtidigt :) hoppas det inte börjar regna bara.. det har ju blivit så himla kallt.. igår när jag åkte hem var det 4 grader!! har blivit höst över en natt känns det som..


nu ska jag göra frukost till mig o änglarna..


Saker jag vill göra innan jag dör..

Jag har kommit fram till att jag vill ha en lista med viktiga saker som jag måste hinna med innan jag dör..
Såg en film om en tjej i vår ålder som var sjuk i cancer, och hon hade en lista som hon ville hinna med innan hon dog. Så träffade hon en kille, och de blev jättekära, och han hjälpte henne att hinna med allting innan hon dog av cancern.

Saker jag vill hinna med:

♦ Resa till USA
♦ Hoppa hage på Walk of Fame
♦ Vara i två länder samtidigt
♦ Vandra i djungeln i Borneo
♦ Åka Sex and the City tour
♦ Gå på "skridskodejt" i New York
♦ Se Colosseum
♦ Gifta mig 
♦ Hoppa fallskärm
♦ Bila på Nya Zeeland
♦ Åka till Australien
♦ Bada i geijsrar på Island
♦ Se en vulkan
♦ Se Antarktis
♦ Skaffa barn
♦ Ta dykcertifikat


Tänkte jag skulle fylla i den här när jag kommer på nåt mer, och sen pricka av om jag gör nåt av det.





krysslek..

Jag har:

(x) snott den här listan från nån
(x ) rökt en cigarett
(x ) hånglat med någon av samma kön
(x) varit kär
( ) blivit dumpad
(x) dumpat någon
( ) fått sparken
( ) varit i knytnävsslagsmål
( ) rymt hemifrån
(x) haft känslor för någon som inte känt samma sak
( ) blivit arresterad
(x) hånglat med en främling
( ) gått på en blinddejt
(x) ljugit för en kompis
( ) varit kär i en lärare
(x) skolkat
( ) legat med en medarbetare
( ) sett någon död
(x) varit i Norge
( ) varit i Chile
(x) flygit
(x) gjort något som jag ångrar
( ) spytt i en buss
( ) blivit nerspydd i en buss
( ) sett en del av dig själv brinna
(x) ätit sushi
( ) åkt snowboard
(x) varit i ett våldsamt förhållande
( ) tagit smärtstillande
(x) älskar eller saknar någon just nu
(x) legat på rygg och sett molnen flyga förbi
(x) gjort en snöängel
( ) haft ett te-party
(x) byggt ett sandslott
(x) hoppat i en vattenpöl
(x) lekt uppklädd
(x) hoppat i en lövhög
(x) åkt släde
(x) fuskat när du spelat spel
(x) varit ensam
(x) somnat i skolan/på jobbet
(x) använt ett falskt id
(x) tittat på en solnedgång
( ) varit med i en jordbävning
(x) rört en orm
(x) sovit under stjärnorna
(x) blivit kittlad
( ) blivit rånad
(x) blivit missförstådd
( ) tagit hand om ett råddjur/en get
(x) vunnit en tävling
(x) gått mot rött
( ) blivit avstängd från skolan
( ) varit i en bilolycka
(x) haft kramp
(x) känt dig som en utstött
( ) ätit ett helt glasspaket på en natt
( ) druckit för mycket julmust under 1 månad
(x) varit kritisk till ditt utseende
(x) varit vittne till ett brott
(x) ifrågasatt ditt hjärta
( ) varit besatt av post-it lappar
(x) gått barfota i lera och pressat leran mellan tårna
(x) varit vilse
(x) varit på andra sidan landet
(x) simmat i havet
(x) känt som om du håller på att dö
(x) gråtit dig själv till sömns
(x) lekt polis och rånare
(x) sjungt karaoke
(x) betalat för mat med bara mynt
(x) gjort något med dig själv som du inte borde gjort
(x) busringt
( ) äggat och blivit jagad
(x) fångat en snöflinga på tungan
(x) dansat i regn
( ) skrivit ett brev till tomten
(x) tittat på solnedgången tillsammans med någon du bryr dig om
(x) blåst bubblor
( ) gjort upp eld på en strand
(x) förstört en fest
(x) åkt rullskridskor
(x) fått en önskan inslagen
( ) haft sex med en apa
(x) burit pärlor
( ) hoppat från en bro
( ) ätit hund-/kattmat
( ) sagt till en främling att du älskar honom/henne
(x) kysst/pussat en spegel
(x) sjungit i duschen
(x) burit en svart klänning
(x) drömt att du gift dig med någon
(x) limmat fast din hand i något
( ) fastnat med tungan i metall
( ) kysst en fisk
(x) varit en cheerleader
(x) suttit på ett tak
(x) skrikit så att du inte fått luft
( ) byggt en kärra
(x) pratat i telefon i mer än sex timmar
(x) stannat uppe hela natten
( ) inte duschat på en vecka
(x) plockat och ätit ett äpple direkt från trädet
(x) klättrat i träd
(x) haft en träkoja
(x) spelat död
(x) tror på spöken
( ) spelat kyckling
(x) blivit puttad i en pool med kläderna på
(x) blivit tillsagd av en främling att du är het
( ) brutit ett ben
(x) fångat en fisk och sen ätit den
(x) fångat en fjäril
(x) skrattat så mycket att du grät
(x) gråtit så mycket att du skrattade
(x) fuskat på ett prov
(x) haft en Britney Spears-skiva
(x) glömt någons namn
(x) sovit naken

busar

vilka busar jag har fått :) klättrar överallt :) bailey är just nu innanför tröjan o bökar runt, som en lite buse.. o elling kissar överallt så fort han blir minsta lilla rädd..
men jag älskar dem ändå, för de är så goa :) osså är de ju mina bebisar.. ;P

Elling&Bailey

haha. Det får nog bli namnen det. De passar så bra i det. :) Elling ser ut som en liten gubbe med sin gråa tofsiga tupé :) och Bailey ser ut som att han har badat i kaffe och doppat fötterna och svansen i grädde. :)

Jag ska snart trava ner till zoo och köpa lite godis åt dem.. och en toalett, så att de slutar att kissa på min tröja ;) haha. så himla kul när Tor höll i Bailey och han kissade ner honom.. jag hann bara börja skratta, skadeglad som jag är ibland, förrän jag fick hela handen full med kiss. Tack Elling.



Ha en bra dag!

ciao.

bebisarna!!!!!!!!!!!!!!!



bebisarna! :) fast dom vägrar sitta still när vi ska ta bilder på dom :)

bebisarna.

är hemma nu. och dom är så myyysiga. kan sitta o titta på dom hur länge som helst utan att trötta.. just nu sover Nova? under min tröja.. :) och bailey bökar runt i buren ..
dom är så härliga!! fast dom är fortfarande lite rädda efter resan från mamsen :(

har ätit yoghurt från mina fingrar ialf. det var smaskens! :) ska köpa såna där yoghurtgodisar som alla som har råttor säger att dom älskar, klart mina bebisar ska ha det bästa godiset! :)

höll på att få fel råtta också.
heh. hade ju tingat två stycken förra veckan, men det var många som var lik.. men sen kom vi ihåg att lilla nova (noel, kiwi) skulle se ut som en grävling, så då hittade vi honom..

har dock inte bestämt mig för vilka namn det ska bli.. men han som sover med mig nu, passar ju så himla bra i Nova, även om det är en kille.. så vi får se vad det blir :)

puss

Nytt test!!!

Berätta tre saker som människor skulle bli förvånade över att veta om dig?
Är som en karl (vet ju i o för sig ni som känner mig) ,har simmat med vilda hajar, ska kanske flytta från gävle nästa år.

Vilken egenskap vill du helst se hos andra?
ärlighet

Hade du något smeknamn när du gick i skolan?
ja, en hel del. anniih, ansi, ansen, ans, anus...

Hur var du som barn?
störd. :) jag var en lite buse.

Betyder kärlek mer för dig än vänskap?
kärleken är väl en slags vänskap och tvärtom.

Vad kan man leva utan?
Torbajs andedräkt.

Vilket är viktigast hos din partner?
ärlighet

Har du funnit Harmoni i ditt liv?
nej.

Hur ofta lagar du mat hemma?
hah. ja har väl blivit lite mer nu när man inte bor hemma. innan det typ aldrig.

Vad skulle du göra med ett friår?
Resa!

Hur svarar du i telefonen?
haaallå.

Är du pinsam på fyllan?
kan hända. !!!

Hur ser folk dig?
hur ska jag kunna veta det? :) alla ser väl olika

Människa som gör dig enbart glad?
Min syster! Oftast iallafall :)

Värsta känslan?
Att förlora någon man älskar mest.

Favorit tv-program?
OC, one tree hill, dh.. ska jag fortsätta? jag är en nörd.

När grät du senast?
Hm, till filmen Click för någon dag sen.

Vad skulle du vilja ändra i ditt liv om du fick ändra på vad du ville?
Jag skulle vilja kunna sjunga.

Skulle du vilja vara med i kungafamiljen?
haha, nej du. :)

Vart går din drömresa?
Jorden runt

Vem är ditt drömragg?
:) man måste väl säga beckham då, även om han är ett svin. :)

När blir man vuxen?
när man vill.. jag ska aldrig bli det.

Vill du säga förlåt till någon?
ja, kanske.

Vad skulle du helst vara - snygg eller lycklig?
Lycklig

Vilka personer beundrar du?
Mamma, pappa, farmor, min syster.

Vem var din första kärlek?
Tor

Vem har makten i ditt liv?
Mitt hjärta faktiskt..

Har du mobbat någon?
ja, vissa säger ju det.. men de är lika skyldiga själv.

Vilket djur skulle du vilja vara?
delfin kanske?

Har du någon fobi?
blött papper, prickar, lukter

Har du snattat någon gång?
ja, tyvärr..

trött..

uscha. idag är jag trött. :) vi hade klassfest igår, och det blev liiite för mkt..haha :)

tooti (nöjd?) :P kom och hämtade mig och min kebabrulle och direkt när jag kom hem somnade jag på sängen med kläderna på och vaknade inte förrän sex..

justja, blev av mitt visakort igår också, blev nå mysko så fick inte ut nå pengar. först var det fel kod, sen tekniskt fel och sen "kortet kan inte användas i den här automaten" typ..då gick jag till en annan automat, och då tog den kortet :) haha. killen som jag pratade med när jag ringde o beställde ett nytt skrattade typ under hela samtalet. Galet det kan bli.

idag har jag varit hemma o hälsat på och ätit mat, en vana på söndagar :) sen har jag kollat på heartbreak hotel med mammi, den var riktigt bra!

På lördag kommer mina råttisbebisar hem, längtar jättemycket! Vi har funderat och funderat vad de ska heta, men jag får bestämma det sen när jag "lärt känna" dem lite bättre. Har ialf några förslag.. eftersom det blev två pojkar så fick jag skippa Nova.
Men:
Kiwi
Noel
BOB
Bailey
Kelso

Någon som har nåt annat förslag?

Love ♥ / anniih

livet

Ibland funderar jag så himla mycket på vad meningen med livet är.. vad går det ut på och vad händer sen?
Man kan verklgien tänka sig galen på det :)

Var en tjej på tv nyss som sa att det handlar om relationer.. att skapa och bygga upp relationer till andra människor. Att lära känna nya, och att avsluta med andra. Det stämmer ju faktiskt till viss del, men mer då?

Nån som har nåt bra svar? :)


Love ♥ / anniih

STÄDAT

nu har jag städat hela lägenheten :) fy vad jobbigt det var!

 

men jävligt skönt att ha det gjort :)

idag ska jag träna pilates, sen ska jag gå på hockey med mammi. hon är hockeytokig :P

love ♥ / anniih

saknar

116126-4  satt o bläddrade bland några bilder oc hittade den här från stugan... kom på att jag inte varit där en enda gång den här sommaren.. usch. har varit skumt.


haha, det var lite roligt.

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där?
"och skakar så hårt på huvudet att det förvånar mig att det inte lossnar"
2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?
min fejkfårpäls på stolen :)
3. Vad var det senaste du såg på tv?
"ensamma hemma" på gymmet faktiskt.
4. Utan att se efter, gissa vad klockan är:
typ tio i tre..
5. Bortsett från datorn, vad gör du just nu?
väntar...
6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då?
nyss, gick hem från träning..
7. Vad tittade du på, innan du började svara på den här undersökningen?
sidor på internet..
8. Vad har du på dig?
svarta mjukisar och ett marinblått linne..
9. Drömde du något inatt?
jaa, det gjorde jag fan..drömde att jag fick leveransrapport efter leverensrapport på mobilen har jag för mig. haha, skumt.
10. När skrattade du senast?
nu..
11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?
Tavlor, hyllor, ljusstakar, vinflaskor
12. Har du sett något konstigt på sistone?
ja, det gör man ju alltid ;P
13. Vad tycker du om den här utmaningen
Nja, den var väl sådär
14. Vilken var den senaste film du såg?
Beck i söndags
15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?
Kläder, en egen ö, lyxvillor all over..
16. Berätta något om dig själv som folk inte känner till.
men då är det ju inge kul längre. tror nog att många tillsammans vet de mesta om mig, även om inte en o samma vet allt :P men det skulle väl vara att jag tycker om att vara själv ibland..
17. Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara?
Ta bort allt som har med terrorattacker och krig att göra.
18. Tycker du om att dansa?
jepp
19. George Bush?
krigkåt gubbfan.
20-21. Vad skulle dina barn heta, pojke resp. flicka?
Nova & ?
22. Skulle du nånsin överväga att bo utomlands?
jajemen. helt klart.
23. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten?
välkommen änglabarn.. haha ;P
24. Vilka fyra personer vill du ska svara på de här frågorna?
hanna, tor, linda o tessa

känslor

varför är känslor det svåraste att styra över?

jag vet många människor som har sårat andra människor så fruktansvärt mycket och ändå har kvar den största biten i deras hjärtan.

varför går det inte bara att stänga av känslor, så som man kan stänga av annat. det borde vara enklast så. för ibland gör det verkligen ont att älska någon. men ibland är det ju det bästa som finns också! :)

jag blir lite förvirrad av allting. man kan klaga på andra, och döma dem, sen när man själv hamnar i samma situation då är man körd. hur mycket du än vill, så går det inte att styra.

That´s the way it is.

Love ♥ / anniih

trött

uscha, va trött jag är! :S är inte van att kliva upp på morgonen, man har blivit så sjukt bortskämd...

ja, hanna jag vill verkligen ha dumbosar, men åh, jag kommer inte få det. :( och om jag inte får det, då ska jag låtsas att det är det :P dra i öronen eller nå.. nej, jag skoja.

idag är det desperate housewives. oooh, love it love it.. är så sjukt skön stämning. gillar när andra folk gör bort sig, eftersom jag alltid råkanr göra det själv. :P inte riktigt lika mkt som dem kanske, men snudd på ;P

tänk att jag har blivit så himla blyg..fattar inte att man kan vara så.kan ju lika gärna dra på mig en yllemössa, och ta nästa tåg till typ sorsele eller nå, för jag är ju så jävla folkskygg. jag och linda har ju stjärnstatus på att gömma oss, när vi ser någon vi inte har lust att träffa. haha. älskar lindas blixtsnabba sätt att helt plötsligt bli sjukligt intresserad av sina skor och marken nedanför henne. haha.

 (linda försöker gömma sig.)

45 minuter kvar.

Love ♥ / anniih


Råttisar :)

Ska nog skaffa råttisar jag! :) var och kollade med hanna igår, men det fanns ingen dumboråtta, och jag vill ha en sån!

Klart man ska ha två dumbosar med goa öron!!

Låg o funderade på en hel del namn igår, och vi kom fram till att de nog ska heta Bailey och Nova. Men mkt kan ju ändras innan bebisarna kommer hem :)

Och nej, ni behöver inte vara rädda för att svansarna är äckliga, ni får väl låta bli att kika på dem om ni hälsar på! :) Ni närmsta tycker ialf att de är söta, och det är ju viktigast, för det är ju ni som får sköta om dem när jag sticker iväg ;)

ÅH, ge mig FAITH (bailey bob), han är för skön!!

Love ♥ / anniih

festande hela natten ..

skrev ju nyss jordens inlägg, men så försvann ju hela skiiiiiiiiiten. åh, jag blir så less.

jaja, kvällen var ialf bra igår.. hade det mysigt under "förfesten".. ringde ett oväntat samtal till patrick, så både jag och hanna pratade med honom. det var skönt att göra det, vissa människor saknar man mer än vad man trodde att man skulle göra. han är en gosig vän.. synd bara att det ska missuppfattas hela tiden!

sen fortsatte vår kväll på nivå, men först var vi tvungna att ta ut pengar och jag vet inte om du kommer ihåg det hanna; men vi fick ju nya kompisar i automatkön, som ville ge oss deras bankkort! :) haha, inte första gången vi blev erbjudna pengar under kvällen!
sen väl på krogen blev det yrt.. trodde inte att man kunde bli så full på så lite, iallafall inte jag.. men det blev jag! :) haha. yrade runt som en skjuten höna, och jag vet inte vad jag letade efter heller..
Sjuk kväll blev det ialf..  Eller hur Hanna? ;)

Vart lite tjafsigt på slutet, missförstånd oså..men det slutade ialf bra&härligt.

Love ♥ / anniih


RSS 2.0