Jag fortsätter att gå back ;)

Idag har jag inte gjort något annat än att gå på stan. Eller jo förresten,  jag kikade lite på Sex and the City i morse, och gud vad jag älskar den serien!! Ge mig deras liv när jag blir lite äldre. Eller inte Samanthas l:P Hon är en sån tjej som alla vill ha som kompis, men som ingen vill vara själv ;) !

Iallafall, tillbaka till idag. Jag skulle ner en SNABBIS med Tessa, för att jag skulle titta på nya innebandyskor och hon skulle fixa nytt abonnemang. Nu, typ fem timmar senare är jag äntligen hemma, med en ny mobil och 1500 kronor fattigare!! :)  Ja, jag vet.  Men jag kunde ju inte bara stå och titta på när Tessa köpte en ny mobil. Jag tycker att det är roligt med mobiler, och jag tröttnar rätt snabbt på de jag har. Så nu tyckte jag att det var dags att byta, eftersom min gamla mobil verkar vara lite gammal o trött. Den hänger inte riktigt med i svängarna längre :)
Det fanns inte så många mobiler att välja på, men eftersom jag har en passion för små mobiler, och gillar rosa, fick det bli den här sötnosen :)

Hittade ett par innebandyskor också, mams o paps sponsrade mig. Tack!! :) (gjorde dom i o för sig med typ hela mobilen också, annars hade jag varit ännu fattigare :) Anledningen till att jag gick back 1500 var att jag var skyldig dem pengar och att jag köpte en vardagsklänning, en tröja och örhängen från Gina Tricot!

Ibland är det tur att man har världens bästa föräldrar!!!

PUSS.

dagens gobit :)

116126-91

Gillar den här tröjan! Och inte var den dyr heller.. 298 kronor från asos.

Söt :)

116126-90

tyckte den var riktigt söt bara :) tors lillasyster hade ritat den till han i födelsedagspresent :) vart jag kom in i bilden vet vi inte riktigt , men men ;)

Helgens köp

Haha, roligaste köpet måste ha varit hamburgartallriken på krogen i norrköping, vilket miffo jag är :)
(men vafan den lyxen finns inte i gävle, då måste man ju ta sig från krogen för att få mat ;) )

Iallafall så köpte jag "dagensjulklapp-klänningen" från H&M , men jag tror att jag ska lämna tillbaka den. Orkade inte prova den i affären eftersom den bara kostade 200 kronor, jag tyckte att det var en klänning som SKA hänga i garderoben, även om man inte kommer att använda den. Men mamma o pappa höll inte med. Haha. Men vi får se ... jag vill nog att den ska hänga i min garderob.


Sen köpte jag en Lip plumper från Make Up Store, Sara sa att den var bra, och det är faktiskt riktigt skönt att ha på läpparna, även om de inte blir nå större som det påstås :P Det kittlas skönt ialf :) Kom även över en genomskinlig neccessär från MUS, som var på rea faktiskt. Ska ha mina ögonskuggor där i tänkte jag !

Köpte även en väska från Bianco, den var mysig! Ville egentligen ha en annan färg, men rött fick duga, kan bli fint till helsvart!

Sen köpte jag fyra diadem från H&M, smala allihopa i färgerna silver, svart, brunt och benvitt.

Måste tillägga att det sista helgköpet blev en resa till Hawaii!! Nån som varit där?

Längesen

Nu var det ett tag sen jag bloggade! :) Fick tillsägelse av Hanna så är väl dags att börja lite smått igen...men jag har liksom inte tid eller lust just nu :P

hehe.

helgen i linköping var ialf grymt bra!! tack ängelsara!! :) ibland känns staden gävle grymt tråkig, måste jag säga!!

     
sötnosarna :)                      jag redo att sova efter två utekvällar, med tandborsten i högsta hugg! :P

Musiktest :)

Sätt på din mediaspelare på datorn och låt låtnamnet bli svaret ! :) Tänkte jag skulle testa det, men är hemma och hälsar på nu, så det är väldigt gamla låtar... :)

Hur mår du idag?
Relax Take it easy
Vad tycker dina vänner om dig?
The Scientist
Kommer du gifta dig?
High
Vilken låt älskar din bästa vän?
Sista morgonen
Vad är det bästa med dina vänner?
Las Vegas
Vilken låt beskriver dig bäst?
No more goodbye
Hur går ditt liv så här långt?
Posion (hahaha, lyckat)
Vilken låt kommer dom spela på din begravning?
I wonder
Kommer du få ett lyckligt liv?
Forever Young
Denna låt gör dig lycklig?
Hold me tonight
Vad ska du göra med ditt liv?
Hard to say i am sorry
Kommer du någonsin få några barn?
Heaven

Heh, vissa stämde bra, medan andra var lite läskiga! Prova du också! :)

Sista julbilderna på ett tag :)

116126-84

Hejdå julen! :)
Mamma bad mig att ta lite bilder nu innan julen ska bort helt! Vi har haft lite svårt att slänga ut vår gran efter som den har fått en massa nya skott. Stackarn :(

Lägg märke till mig i julkulan .. haha.. :)

Min födelsedag..

..är det idag!! :) Så nu ska jag först iväg och träna, sen ska jag hem till mams som är ledig. :)

Kändes konstigt att vakna upp utan sång..är första gången jaginte bor hemma när jag fyller år. Men det funkar bra det med. :)

Ha en bra dag allihopa, det ska jag ha!! :)

Min present till er 116126-82klicka för att öppna :)
puss!!



foto: www.webdesignskolan.com

TACK!!

Godmorgon!
Tack så mycket för att ni läser och kommenterar min blogg, blir så jätteglad!! :)


Är så skönt att kunna fråga nånting, och få svar.. som tillexempel det där med klänningen! Ha en bra dag allihopa! Kram ♥

Min lördag

haha. min lördag blev jobb till halv tio, sen driven på Mcdonalds och så en lilla menyn i soffan :)

hur blev er? :)

Vilken? HJÄLP!

116126-78116126-79

tänkte beställa en av dessa från Ellos och ha som slappklänning, när man ska till stranden och så. Men jag kan inte bestämma vilken färg! HJÄLP MIG!

Låten på bloggen!

Låten på min blogg får bli veckans låt eftersom det verkar som att så många gillar den :)

Damien Rice - The blowers daughter

kul :)

haha, KOLLA DEN HÄR :) tyckte den var lite småkul! stämde ialf :)

Svaren..

 1. Jag har simmat i havet med vilda hajar runtomkring mig.
Sant.
Vi var i Thailand och bestämde oss för att göra den dumma ideén :) skulle nog inte göra om det.. Var ju inga vithajar i och för sig, men den största var ungefär 2 meter och dom cirkulerade runt en flera stycken samtidigt. Läskigt att bara ha en dykdräkt på sig då!

2. Jag har varit på privat fest med Foppa och Salo.
Sant.
Vi var uppe i Ö-vik när det var NHLuppehållet, och när alla NHLstjärnor spelade i MODO. Så blev vi bjudna på en fest genom min systers pojkvän eftersom han också spelade där. Så när vi sitter mitt i allsången på festen och sjunger så kliver Foppa och Salo in genom dörren och slår sig ner och börjar sjunga. De kan tilläggas att de var roliga att festa med och jättetrevliga.

3. Jag har två råttor.
Sant.
Och dom är goast i världen :)

4. Jag har intervjuat The Cardigans, Ateens, Petter, Bosson, Da Buzz och Lambretta.
Sant.
Det var under tiden jag extrajobbade på tidningen här i stan. Intervjuade en hel del kändisar då, och det där var några av dem :)

5. Jag har hållit i en delfin i fenan och låtit den simma med mig på ryggen.
Sant.
Det var också i Thailand. Var så häftigt! Fick hoppa i vattnet så kom den och hämtade upp en , sen simmade den runt med en på ryggen :)

6. Jag har hoppat fallskärm.
Falskt.
Har inte hunnit till Nya Zeeland än, men det kommer säkert det med! :)

haha, så jag!

116126-76
måste lägga ut dom här skorna som jag hittade på estelle´s blogg och säga att det var så himla jag! :) åh, va söta dom var. visst då? :)

hanna vad säger du, är det inte dags för vårt gäng att skaffa såna här, vi som har kallat varann musar i flera år nu, tack vare linda :)

Missade mina program!! :(

Igår var jag och tittade på innebandyträning, för jag skulle se om det var nåt lag jag ville börja i :) Och det såg riktigt roligt ut! Men saken är den att jag inte har tränat "seriös innebandy" på typ 2 år eller nå..har spelat korplag med kompisarna och så, men inget annat. :) Så nu är det såhär att jag blev lite skrämd igår, för de var jätteduktiga och hade verkligen en jobbig träning. Så om jag skulle börja så skulle jag rent ut sagt DÖ efter träningen.

Vad tycker ni att jag ska göra ? :)


Iallafall så var träningen mellan 8 och halv 10 så jag missade alla program jag ville se igår, vilket innebär Ugly Betty, Greys Anatomy och den där tsunamiserien.

Någon som vet när de går i repris??


Kram

Gomorron :)

Hoppas att ni alla får en bra dag idag :)

Själv sitter jag och överväger vad jag ska hitta på.. Alla jobbar, eller är sjuka. Sånt är tråkigt när man själv är ledig, för då tar man inte vara på den lediga dagen. Har ni något bra förslag på vad man kan göra dagar som denna?

Åh. sitter o tänker på att flytta till USA. Är jättesugen på att börja plugga där. Behöver inte vara under en lång tid, men det är en sån där sak som jag alltid har velat göra! Det enda som tar emot är att åka helt själv. Det är ett rätt stort land att komma och bo i själv. Skulle sakna mams o paps jättemycket! Men det gör man ju ändå, även om man flyttar inom Sverige :)

Imorgon ska jag publicera det rätta svaret på Sant eller Falskt :)

Kramar

Sant eller Falskt

Ja en ny utmaning här då :) man skulle skriva 6 påståenden och ett skulle vara falskt! Här kommer mina..

1. Jag har simmat i havet med vilda hajar runtomkring mig.
2. Jag har varit på privat fest med Foppa och Salo.
3. Jag har två råttor.
4. Jag har intervjuat The Cardigans, Ateens, Petter, Bosson, Da Buzz och Lambretta.
5. Jag har hållit i en delfin i fenan och låtit den simma med mig på ryggen.
6. Jag har hoppat fallskärm.

Jag utmanar alla som vill att göra utmaningen, och speciellt tor och hanna,  :)  Skriv till mig om ni gör den!! :)

Lurigt läppglans

116126-72
hittade det här på Modeskytts blogg, och jag måste säga att jag blev riktigt nyfiken.. Kan det verkligen stämma? Isånafall skulle jag inte tacka nej till det! Är ju jättehäfigt. Gå in själva och läs!

Keane - Try again

Tack tor, för de här låttipset! Så himla mysig låt, ska lyssna på den om och om igen nu medan jag lagar lite mat.. låten är verkligen att rekommendera ! :)

gillar den här !

116126-71
jag som är så förtjust i grått, gillade verkligen den här tröjan som kommit in på asos.com nu :)

gomorron :)

nu är det dags för träning :) o imorn ska jag följa med nina på innebandyträning.. fast jag ska bara kika.. var ju så längesen jag spelade nu.. får se hur bra dom är..:) är dom alldeles för bra så vill jag nog inte börja spela! men jag saknar det verkligen.. att träna, att känna sig tränad, och att kunna äta vad som helst utan att bry sig, eftersom man ändå tränar bort det!

nej, nu ska jag fixa det sista, o sticka iväg o träna lite !

Ha en bra dag allihopa!

Åter till Cold Mountain..

tittar på den nu.. riktigt sorglig, och bra! vad tycker ni, nån som sett den?


Två sötnosar :)

116126-69116126-70
GIllar dom här två sötnosarna som kommer ifrån Asos rea! :) Inte alls dyra, och den silvriga passar ju in till metallmodet ! :)

Nytt bidrag !!

Klänning med ficka

116126-68

Bidraget kommer ifrån Johanna www.modeskytt.webblogg.se med motiveringen:
Jag bifogar en bild på vad jag tror blir årets modeplagg.
Nämligen en klänning med en ficka. Jag tror det blir mer och mer fickor på klänningar i år! :)

Dagens Fråga

Brukar du titta på Sex and the City?

Svara här

Fin kjol.

116126-67Hittade den på net-a-porter.. Kostar  5 369 så det var lite väl saftigt, speciellt för mig som inte använder kjolar så ofta :)

har ni sett den gröna?

116126-66Den har jag inte sett förut. :) men måste säga att jag tycker att den genomskinliga är finare! Finns på Net-a-porter.

underbara smycke

116126-64 

Kan inte låta bli att tycka att Kenneth Jay Lane jordgubben är så himla söt! Vill ha ett likadant fast med silverkedja! GE MIG :)   Finns på Shopbop för 774 kronor.

Den här skulle jag inte tacka nej till..

116126-63 Shopbop

Den här klänningen skulle jag vilja klä upp mig i! :)

trött :)

jag är bakis :( och snart ska vi ut o äta med släkten :) hehe. blir fint det !

vad gjorde ni igår?

kramar

Vilka härliga!

116126-62

Måste säga att Shopbop hade mycket söta klänningar.. har knappt kollat igenom de första sidorna, och har redan hittat dessa :) Mysiga ju! Vilken är er favorit? Jag gillar nog den lila mest...

jobb igen..

usch va tråkigt :) men när jag kommer hem ska jag försöka att hinna blogga lite, sen blir det nog ut på Mcgills och umgås lite!

Ha en bra dag allihopa!


och här var det skor från Asos...

116126-61

Gillar den här...

116126-60

Mysig vardagsklänning från Asos! Finns i grått också, kan inte bestämma mig vilken som är finast?! Tycker ialf att dom hade kunnat valt lite snyggare skor till den blåa :)
Nu ska jag sova! Sov så gott allihopa!

Skicka gärna in fler förslag till vårens modeplagg 2007! :)

Puss och Kram

Klänningsrea!

116126-58

 

Här är några klänningar från Asos.com rea! Helt okej vissa! .. Vad tycker ni?

Tack :)

Vill bara tacka alla mina nya läsare, för kommentarerna och för att ni läser min blogg :) är jättekul!!
Hoppas ni vill fortsätta !

En fråga till Frida, som skickade in klänningen som bidrag, vart kommer den ifrån?


Kram på er!!

Jobb!

Nu är det dags att jobba snart! Usch va tråkigt....:( nån som gjort nåt kul idag ?

Dagens fråga


ÄR DU KÄR?

Svara här.

vackraste på länge

116126-55 
men tyvärr lite för dyr för min plånbok just nu och några år framåt.. :)


                                                            källa: http://www.style.com/shopping/guide/winter06/index.html

Vilka härliga!

söta

åh, vad jag älskade toppen på dessa skor från Miu Miu! Det andra var i o för sig inte helt fel heller, men just toppen var underbar :)

Bidrag 5 - vårens modeplagg

"Shortsen"

bidrag5 Bild: Versace 

Bidrag 5 kommer ifrån Linda - http://lindisplace.blogg.se  med motiveringen: "Jag tror att vårens stora modeplagg (förutom klänningen) kommer att bli shortsen! Med lite högre mindja och i lite puffigare modell."

Bidrag 4 - vårens modeplagg

"Klänningen"

blogg frida
Bidrag 4 kommer ifrån Frida Engström (hittade ingen adress till bloggen) med motiveringen:
 
"Jag tror att Klänningen kommer att bli Vårens Modeplagg nummer 1.
Den har synts mycket i höst, och dessutom blivit mycket populär som vardagsplagg, och jag tror att den kommer att hålla ett tag till. Läste någonstans att klänningen är de nya jeansen - och jag håller med!

I vår tror jag att lite längre klänningar än tidigare kommer att få en stor plats i garderoben. Jag kommer att matcha med bara ben och balleringa och söta pumps till vardags.

De korta klänningarna kommer att fortsätta användas till party, och matchas med färgade tights och leggings (lila, röda, orange, mönstrade)."

Bidrag 3 - vårens modeplagg

"Den konformade klacken"

blogg ella
Bidrag 3 kommer från Ella - http://whattowear.blogg.se med motiveringen:
"Alla som är väldigt modeintresserade har redan anammat trenden. Det är bara en tidsfråga innan alla andra också gör det."

Bidrag 2 - vårens modeplagg

116126-51


Andra bidraget kommer ifrån Mimmi - www.mitchomatcho.blogg.se med motiveringen:

"Färgerna kommer gå mycket i gråskala. Svart, grått och vitt. Guld och metallic färgerna kommer också att hålla.
Klänningarna kommer också att vara lika populära i vår som de var i höst. Stora sköna sommriga klänningar.
Shortsen och leggings kommer också att vara kvar. Leggings ska helst vara enfärgade.
Upptill: Jag tror det kommer vara mycket linnen och stora skjortor.
Smycken: Det är fortfarande mycket guld och olika metallic färger men något som också verkar bli populärt i vår är färger som sticker ut till det svarta, gråa och vita kläderna.
Skorna: Kilklacken kommer att fortsätta (tyvärr, det är inte min favorit nämligen). Både runda och spetsiga tår kommer vi se mera av. Knytskor är också fin i vår. "

Bidrag 1 - vårens modeplagg

 blogg anna larsson 

Första bidraget kommer ifrån Anna Larsson - www.pyttis.blogg.se Motivering står på bilden.


mardrömsstart

på denna morgon.. ALLT smink som jag använder inklusive deo, parfym osv. är glömt hemma hos mamma och pappa.. KUL. var det bara att plocka fram en massa gammalt skit o använda.. uscha. gillar inte ens den parfymen jag måste ha..

aja, time to work! :(

Söta! :)

116126-47Björn Borg, 500 kronor

Hittade dom i ett  "sno-stilen-av-SJP"-reportage.. och vem skulle inte vilja inspireras lite av hennes stil? Ialf när hon är Carrie :)

Spets - vårens trend

    

Vilken är er favorit? Måste säga att min är den Pearl Lowe bär..


Se fler på http://www.handbag.com/fashion/celebrityfashion/everyoneswearing/

Weeeeeeee!

http://plazakvinna.com/news/entertainment/?ID=258

HELT jävla absoFUCKINGlutely underbart!!!!!

Madonna designar ihop med H&M igen

 116126-41Nu har Madonna designat ihop med H&M igen... Kommer ut i butikerna i mars. Återstår att se hur de plaggen kommer att se ut, för jag vet inte om jag gillade de förra så speciellt mkt.. Men nu ska det tydligen vara lite militärinspirerat och sexigt .. Är ju motsatsen mot hennes mjukisklädskollektion ffrån örra året..
 

Bild: Skiss från Madonnas kommande kollektion för H&M. Foto: H&M. http://www.salongk.se/article.aspx?articleID=1155&categID=218

Kändiscitat

"Jag möter så många människor. Jag kan inte ens namnen på några av mina vänner."
Paris Hilton

"Jag tror inte att jag gör någonting för att irritera Justin. Nej, ingenting. Jag är perfekt. Det är antagligen det som gör honom vansinnig."
Cameron Diaz om sin pojkvän Justin Timberlake

"Det kostar 4 miljarder dollar i veckan, kriget i Irak. Det är något mindre än Paul McCartneys skilsmässa."
David Letterman

De och några till blev utsedda till årets citat sagt av kändisar i USA av www.salongK.se

min födelsedags önskelista :)

116126-40  pren

tidningsprenumeration
digitalkamera

sen står det lite still såhär efter jul :) något förslag?

Mika - Relax take it easy

Nyår 2006 säger jag bara !!

RSS 2.0