Glad Påsk :)

 





 Hahaha, så underbart söta båda två :) Jag tror jag skrattar ihjäl mig åt den första.. och det gör mig bara ännu mer sugen att skaffa hund! Men jag ska försöka låta bli, jag vet att man blir fast i flera år... Idag ska jag hem och äta påskmat med mammi, pappi o Sophie. Tror hon kommer o hämtar mig om en timme eller nå sånt.. Och imorn, då blir det utgång med min älskade lindimus. Ska bli så kuul!!! Jag tror vi ska hänga på H.Freme på nån fest först..rooligt! :) Vi kanske ses ute! GLAD PÅSK :)

HAHAHAHAHA.

HAHAHAHHAHAHAHAHAHHA. Jag har hittat den perfekta hunden till dig älskade mamma.. ni kan sitta och sova/nickatill/vakna ihop framför teven.. hahahahahahahahaha, jag tror jag dör.

Det är DU mamma, fast en hund.



Twitter

Nu har jag skaffat Twitter.. KUL :) förstår inte varför jag skaffar en massa skit hela tiden, men jag tror att jag ska kunna uppdatera det lite oftare än det här.. så kan ni ha koll på mig :) :)

här hittar ni mig.. http://twitter.com/annaohlsson

=)

weeeeeeeeei. jag måste vara världens sämsta bloggare. :) jag ska försöka skärpa mig ...

nu är det snart påsk :) jag tror jag ska köpa mig en cykel och måla den babyrosa. sen får lindimus göra nå fint mönster med vit färg. :) visst då?? sen ska jag skriva ANNA O stort över hela cykeln, så att vi kan se vem det är vi ska slå ner när cykeln blir stulen..

nej, nu ska jag åka o jobba ... hörs kanske ikväll, annars ses vi väl ute på lördag!!

puss.

Ge mig detta väder.

FY! Nu har jag nog ätit det vidrigaste på länge. Blääää.


Etta på en 2:a på söder... wee. :) tack mams o paps. Ska gå o kolla på den så fort kärringen svarar i telefon. Hoppas att den är fin, för jag är bra sugen på att flytta till nåt större nu.

Nej, nu ska jag åka tillbaka o jobba..

UNDERBART väder ute ju :) Love it.


RSS 2.0