:)

SUNDSVALL I HELGEN!!!!!! :) Kommer bli grymt Tess :)

Mamma, här har du min julklapp.


http://www.mascotissimo.com/wp-content/uploads/2007/08/bichon_maltes_04.jpg

http://www.50statesclassifieds.com/uploadedimages/4082107maltes2ndpup01.jpg

http://images04.olx.com/ui/1/63/37/10945637_1.jpg

Om jag ska skaffa hund så vet jag iallafall vilken ras jag ska välja. VAD ÄR DET HÄR FÖR DUNBOLL?!?!?!

Godnatt.

Nu är det dags att krypa ner alldeles strax känner jag. :) Kom hem för ett tag sen efter volleybollspel i ett bra tag.. Var superroligt idag och tobbe med friends joinade också :) Vilket lag vi hade!!! :)

Är det nån mer än jag som brukar vila ögonen på UFC (ultimate fighting) på TV4 sport på kvällarna? Jag fattar inte varför jag gör det heller, jag som hatar våld mer än någon annan. Men just det där programmet kan jag konstigt nog titta på och jag tror det beror en hel del på att de ställer sig där frivilligt. Är rätt "fascinerad" över att man kan vara så jävla dum.



http://cdn1.gamepro.com/blogfaction/images/brock_lesnar_ufc.jpg

Den här matchen såg jag igår, och han till höger såg verkligen ut som ett monster när han pucklade på den andra... Mysiga pojkvänner det där!

NATTI NATTI. ♥

Städa städa.

Nu har jag precis städat hela lägenheten... Svettigt värre! :)

Igår blev det volleybollspel i Boulognern...Så nu är vi blåa på armarna.. :) men vad gör det, det var ju skitkul att spela! Mitt i allt spel hann vi med lite planering av en kräftskiva också.. och det måste bli av!! Har inte ätit kräftor på nåt år känns det som...Sen så ska vi göra västerpottenpaj till också.. GOTT. Självklart blir det med hattar och allt sånt... Ska det vara kräftskiva så ska det vara ordentligt! :)


Här kommer lite bilder ifrån två tidigare fester i somras...



Uppsala nästa!

Ska göra mig i ordning nu för att åka till Uppsala över dagen.. Vi hörs sen!

Sluta förfölj mig nakna män.


http://4.bp.blogspot.com/_gLvrRRLN7n0/SYYiiFUL02I/AAAAAAAANBE/X0pc4RfK2WY/s400/morrisseynaked.jpg
http://4.bp.blogspot.com/_gLvrRRLN7n0/SYYiiFUL02I/AAAAAAAANBE/X0pc4RfK2WY/s400/morrisseynaked.jpg

Men det här låter ju som han som gjorde nattligt besök i vår trappuppgång för inte allt så länge sen.. Helt naken så krossade han rutan bredvid dörren med en blomkruka som vi hade utanför huset. Det hade tydligen låtit som att hela huset höll på att rasa... (men jag vaknade ju inte, full som jag var) Granntanten blev nästan mer chockad över att jag inte vaknade än själva gubben.. Hon sa typ: " Men vaaa, vaknade du inte??? Jag som var påväg att hoppa ut från balkongen" Jaja.. det är väl bra att man sover djupt...

Han lyckades iallafall tillslut ta sig in genom att sträcka in armen i den krossade rutan och låsa upp... Han var hög som ett hus, och helt blodig och så sprang han upp och knackade på hos grannen högst upp.. Ganska läskigt om man tänker efter!!!

Roligast av allt var att E sov hos mig då, och jag kläcker ur mig när jag är påväg ut och ser allting..; "Men, det är väl förfan inte du som har gjort det här?! "(då är det blomrester och krukbitar överallt utanför.. Fönstret är krossat och det ligger glas i hela trappuppgången.) Han undrade såklart vad jag menade, gick och tittade och säger med en suck; Men tack för den...hur kan du ens fråga om det är jag (ibland har jag höga tankar om folk i min närhet.)



Nej, nu måste jag hoppa in i duschen och göra mig i ordning för restaurangbesök!!


Ha en bra kväll!!  ♥

BADA.

Engeltooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooofta.


Later!

Hit & Dit

Ojojoj, vilken flängig dag jag har haft idag..Men jag gillar det!  Vi åkte först ut till sandbankarna...men hann bara lägga ut våra handdukar så kom ETT enda stort grått moln och täckte solen. Sveeerige!
Vi försökte så länge vi kunde och gick inte därifrån förrän jag skakade för att jag frös så mycket. :) Vi ringde in till Gävle och hörde oss för vad det var för väder där, och tog en chansning ut till Engeltofta. Jag höll på att dö av skratt när världens moln kommer efter oss och skymmer solen... Vilket skämt ! Men vi hade tur  för en gångs skull och fick tillslut en solig eftermiddag :)

Somnade i soffan när jag kom hem, och klockan sex blev jag väckt för att följa med till Läkerol och kolla vad det var för någonting.. Förlåt men jag har aldrig i hela mitt liv sett så mycket äckliga människor på en och samma plats. USCH. Fick nästan blunda när jag tvingade i mig en trött kebabrulle... och LINDA, jag blev igenkänd av Tolvans-mannen.. han sa typ; Det är ju du, min stamgäst från Tolvan.. Du och din kompis kom alltid till oss på helgerna efter krogen."
Jag ska aldrig mer köpa snabbmat.

Tror för övrigt att jag åt ihjäl mig under kvällen... mitt kära sällskap blev chockade att jag kunde få i mig så mkt på så kort tid... (kan ju säga nu i efterhand att jag inte kunde det, för nu kan jag inte ens vända mig i soffan.)

Sen eftersom vi inte kunde gå där så länge, så gick vi över till travet... Dit ska jag verkligen gå fler gånger, det var jättekul!! Synd bara att man är för dum för att fatta hur man ska spela.

Nej nu ska jag försöka rulla runt på sidan så att jag kan titta på tvn... åååååh, jag mår illa.

Beachhäng.

Nej, nu bär det av till stranden....!! :) later goshögar!!!



nu ska jag ut o moooonga mig. dock inte lika crazy som det här. då var jag ju ung.

SOL.

Weei. Nu är jag bakis och glad. Fiiiint väder :)

Var jättemysigt igår med T iallafall.. Vi gick till Kalles och åt ungefär hela menyn.. Det hade inte varit omöjligt att rulla därifrån om jag säger så...

Efter det så var det lite svårt att komma i partyform, men vi gjorde vårt bästa och tog oss iallafall till Berggrenska :)


Förresten, glömde att visa den här bilden från när jag o Carola var och badade... Jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta, men det var iallafall det sötaste "setet" jag sett nån gång. Det kanske inte syns så bra, men det var stolar, ett parasoll och ett bord som satt ihop..



Nu KÖR vi!!!

Nu blir det ut och äta, sen blir det feeest och utgång!!! :) Så roligt ska det bli...!!! Och det kunde inte vara bättre väder heller:) Weeeeei. Vi ses kanske ute!?


Puss hej.

Hollywoodfest...

Fick detta mail tidigare i veckan

You Have Been Cordially Invited To Attend A Private Celebration

Wednesday August 5, 2009
Rooftop Wednesday Nights @ Kress
Private Birthday Celebration For Celebrity Photographer
Adrian Sidney of Bartabz.com
6608 Hollywood Blvd | Entrance In Back of Building Off Schrader Blvd


Upscale Dresscode Strictly Enforced/ Guestlist Is Closed To The General Public
You Must RSVP to
[email protected]
King Of Things Entertainment's Guestlist

------
Please Do Not Forward Email


http://www.citysearch.com/list/67292

Men vadå, inte har väl jag tid att gå på en sån här fest ikväll?! Jag ska ju på Heartbreak.. suck.

Slingad.

Såhär blev hårfärgen iallafall... ni får stå med ut att jag faktiskt har varit på stranden med det, så det är lite rufsigt... sen gör väl inte min kära mobilkamera färgen riktigt rättvis.. Men men, jag kan visa en bättre bild sen :)



och jag lovar... jag är inte sådär orange i ansiktet egentligen.. :) ser ut som att jag har en sån där kaka i ansiktet som vi pratade om Tessa ;) Haha.. Men det är faktiskt all natural!

Godmorgon

Godmorgon :) blev väckt av telefonen fem minuter innan mitt larm idag.. Tycker faktiskt att det är mycket skönare än ett larm, för man blir ju pigg på en gång när man är tvungen att prata :)

Ska iväg och färga håret och klippa mig till tio, och sen, om vädret tillåter, ska jag åka iväg och bada med T, V, A och M.

Ikväll blir det utgång!!! :) KUL. Först blir det mat på Kalles eller Helt Enkelt, sen antagligen hem till mig en stund,  Berggrenska och så Heartan.. Ska bli jätteroligt. 


Nej, nu lär jag skynda mig att äta upp min frukost så att jag inte kommer försent. 


Hörs senare.

PUSS 

??! Hur kan man ??!

Jadu... Bra vänner växer då verkligen inte på träd, det kan man konstatera efter idag. Inte bra killar heller!!!

Usch.. ja är helt speechless!! Finns här om du behöver prata...♥



Nu ger jag upp för dagen. Godnatt.

Skön kväll i soffan.

Sitter hemma i soffan o myser framför tvn... Tänk att det kan vara så skönt ibland, och så himla tråkigt ibland. Idag är det bara skönt :)

Idag tog jag äntligen tag i träningen... och när jag var klar kändes det som att jag hade haft mig själv som underlag när jag tränade, så jävla ont gjorde det. Och vad är man då då? Jo då är man otränad A.Ohlsson.
Nej, så här lång tid ska det inte gå mellan gångerna någonsin ever igen!!

Nu har jag nyss kollat på Paris Hilton - my new BFF. Kan inte rå för att jag tycker att det är bra.. Men det är ett sånt där program som är skönt att bara vila ögonen på...och då menar jag inte utseendemässigt, utan att man inte behöver anstränga sin hjärna för att fatta.


http://www.sabrina.sg/files/20080916-Paris-Hilton-BFF.jpg

Hörs senare gobitar!

Blåbär.

Sis drog ut mig på äventyr idag. I en kvart. Vi skulle plocka blåbär för första gången sen vi var typ två, eftersom hon ville göra sylt. Hon har lite roliga idéer för sig ibland..men vad gör man inte för sin systeryster. :) Vi kom iallafall ut i spåret och hade ungefär den här konversationen efter första blåbäret..

A: Men Sophie, du fattar väl att du inte kan plocka vid kanterna, dom finns ju bara kvar för att alla vet att det är hundkiss på dom.

S: Jajaja, man får väl skölja dom eller nåt... Nej, det här går inte.. Det är mygg överallt.

A: Ja, men guuuuuuuud, det är mygg överallt...Sophie jag får panik. Det finns ju inga blåbär heller, de polska bärplockarna har ju redan varit här. Vi går in här... (pekar på en stig rakt in i skogen)

Efter kanske tio blåbär till springer vi därifrån jagandes av en svärm mygg... FYFAN.

S teori: Det är därför det finns så mycket blåbär kvar, för ingen klarar av att plocka dom...

A: Jaa, eller bara dom som kommer hit från utlandet...


Sen kom vi hem, med såhär mycket blåbär:



lite mer bilder från vårt korta äventyr (dock väldigt skogsmulle och osminkade)
    

mys.

Ligger ute på ett täcke på baksidan hos mams o paps. De är i stugan, så jag är sådär tråkigt ensam här nu. Men det kan faktiskt vara rätt skönt ibland det också. Att bara vara.

Ska ut på promenad med sis när hon slutar jobba, och sen får jag se om jag ska träffa Tess o Mejsan :) Vore mysigt att laga lite mat och så :) Imorgon hoppas jag på utgång, ska ju bli fint väder och då är det ju alltid trevligt att gå ut o träffa lite folk. :)

Funderar på att åka till stugan nånting i veckan också, men jag vet inte när?! Har knappt varit där den här sommaren, och jag vill dit! Är ju så skönt att bara kunna vakna upp och gå ner o ta ett morgondopp!! Eller när man är sådär varm innan man ska sova, så är det underbart att ta ett nattdopp, och sen krypa ner i sängen. Jag älskar det iallafall! :)


 utsikt från bryggan i stugan

men det är läge att känna sig ful...

...när man blir kallad för monster av en unge som cyklar förbi...


nej, nu blir det bokning hos frisören illa kvickt, slingor o klippning! Sen får man väl se vad som mer går att göra nåt åt. :)

T hemma igen :)

♥ Weeei. Nu är goshjärtat hemma igen!! :) Ska nog ta en trip dit lite senare idag så man får prata av sig...:) Fast det har jag i och för sig gjort i telen nu :)

Vad ska man annars hitta på idag då? Har ni något förslag? Skulle behöva ner på stan och förnya min garderob lite, men jag vet inte om någon annan har tid med det...


Hörs senare..

vill till stranden ...





Och baaaada :) :) :) Hoppas det spricker upp snart!! :)


Cityfest ju.

Vad är detta? Ge tillbaka den gamla vanliga cityfesten istället. Jag, Lindi och Hanni har envist gått ut varenda kväll när det har varit, och vi är nog de enda som har haft så sjuuuukt kul. Men men, i år får man väl gå på Marinfestivalen istället... Eller inte...


Imorgon blir det kanske volleyboll med min vän T och några fler. Hoppas på det iallafall.. skulle vara skitkul!! :) Annars ska jag nog få med honom ut någon gång i veckan... man brukar ha roligt när man går ut med T!! :)



Jag o T under den senaste utgången... som sagt, han är rolig att gå ut med :) djupa diskussioner (HAHA) eller bara massa bus :) och vi är inte så mongo som vi ser ut ... eller är vi det T?


NATTI NATTI.

Aj aj aj aj.



Okej, nu hände det som jag lyckats klara mig undan så himla länge och som jag har haft så kul åt att L inte har kunnat undvika... Jag höll på att bädda rent i sängen, och skulle bara vända runt lite snabbt och hämta nästa örngott.. och så PANG. hasnasfäasjfnasfsafansfasfasjävlarsatanihelvetekiadnsd va ont det gjorde... jag ska ALDRIG mer skratta åt dig L, för det var då inte skönt. :)

Det som hände var att jag har väldigt, VÄLDIGT vassa hörn på min säng och jag lyckades såklart springa in med ena knät i ett av hörnen... Och de där hörnen är då inte att leka med. Det måste ha varit nån elak jävel som njöt lite extra när sängen tillverkades. En sadist helt enkelt.. 


Nej, nu blir det till att köpa några skydd.. (det går ju an så länge inte jag går in i skiten, men nu blir det köpa, köpa, köpa.)

Ursäkta mina svordomar.. men det gjorde ONT. :)

Hej så länge.

Prenumerera på mig :) Kul.

Eftersom jag är så upp och ner med mitt bloggande så tänkte jag bara säga att ni kan "prenumerera" på min blogg, så slipper ni gå in o kika hela tiden..Då får ni mail när jag har skrivit nåt istället :) KUL va? :)


Det gör ni här iallafall ---->     http://www.bloglovin.com/blog/522746/

Gilla.

Sometimes we need to stop analyzing the past, stop planning the future, stop figuring out precisely how we feel, stop deciding exactly what we want, and just see what happens.




Hemma...

...eller ändå inte :) Jag är tillbaka från Engeltofta iallafall, men jag är inte hemma.. Eller det beror ju på hur man ser på det i och för sig. Sitter på mams o paps baksida och fortsätter att sola lite.. C var tvungen att åka hem för hon ska iväg och jobba vid halv fem.. Stackare :)

Jag ska snart iväg o ta en promenad med V... det är så skönt att göra det och bara prata av sig om allt och dessutom röra sig lite. Känner att jag verkligen behöver ta tag i träningen nu...har konstaterat att jag inte har tränat på TRE månader. Det är faktiskt en katastrof. Men det var New York-resan som förstörde allting.. Innan den resan tränade jag iallafall några gånger i veckan. Nej usch o fy. Kan någon bli min personliga tränare tack?? Gärna nån snyggning så man har nånting att titta på medan man har tråkigt.

Nej åter till solandet..


PUSS! 

Jag vill.

Weeeei...

...nu åker vi!!!!!!! ;)  ♥

Bada, bada, bada

Åh, jag känner mig som ett litet barn på julafton...vill åka iväg och bada NU :) :) Så nu får C ta och vakna nån gång innan jag kryper ur skinnet.





Jag o C innan utgång... Jag kan då aldrig vara normal jag :)

Sommaren med Göran

Hemma från bion... Hahahahaha, den var superrolig. Verkligen min humor! Men sen älskar jag ju Peter Magnusson också, skönare kille får man leta efter!!!

Se den iallafall!!

Och Carola, jag har haft skitkul med dig, och det tackar jag för :) :) :) menade mest på dagarna när jag skrev sådär, och då har du jobbat serru. :) Tagit bort din blogg förresten?

Nu blir det soffligga och tv.

Hörs!!


XXXXXXL, finns det?!

Jag vet att man inte ska skratta åt sånt här, men den här gången kan jag faktiskt inte låta bli... Jag har aldrig i hela mitt liv sett den här storleken...(okej, nu har jag det)



Hittade kläderna i ett skyltfönster när vi var i Norrköping, och jag var tvungen att ta en bild.

Sol.

Nyss hemkommen från en dag ute i solen :) myyyys. Äntligen lite värme! Vi gjorde en chansning och åkte ut till Engeltofta, och det kunde inte bli bättre... Det var moln runt om hela tiden, men aldrig över solen. :) Blev faktiskt ett dopp till och med.. :) Kan väl inte påstå att det var varmt direkt, utan snarare sådär att det ilar tills man domnar bort.. Men det funkar det med, man kan ju inte vara badkruka i det här landet. :)

Sen åkte vi in till stan och la oss i parken bakom mig. Jag åt lite sushi och de andra åt thai... Har blivit alldeles för mycket thai för mig på slutet, så det var gott med något annat..

Nu är det funderingar på Helt Enkelt och Sommaren med Göran, men vi får väl se hur det blir med den saken. Trevligt vore det iallafall! :)


SOL :)

Drygot ligger o jäser..

alltid lika mongo, det är vi det!

lägg märke till godisbiten till vänster som E inte kunde hålla ögonen borta ifrån...och jag ser ut som att jag ska peta ut ögat.

E och Sis.

Som sagt.. alltid lika mongo.. (och vit)


men idag gör vi ett försök att...

BADA.


Jadu, såhär såg det ut för några års sen i stugan vid samma tid... sjukt vad tiden går foooort!

Hörs senare... :)

Go tröja.




Hahaha, den här underbara skapelsen av mig hade jag helt glömt bort ... varför tryckte jag aldrig upp den här? Den hade jag kunnat bära upp med stolthet just nu :)

Fööööööörlåt .. att jag är gnällig, men man kan inte bli annat en lördag i soffan :)

tror jag visste det hela tiden.

läste precis lite saker på datorn som jag hela tiden har känt på mig. jag visste att det skulle bli så! jag tror faktiskt jag är rätt bra på att läsa människor och känna på mig saker..

ikväll blev en lugn kväll, mot min vilja.. men vad gör man när alla gör andra saker.. man kan ju inte direkt trippa ut själv på krogen, det känns ju rätt patetiskt :) så jag åt lite mat hemma hos mams o paps, och nu blir det soffliggande resten av kvällen...

imorgon hoppas jag på bad.. huden kommer ju att torka ut snart om den inte får vaaaaaaatten. jag behöver BADA, så enkelt är det.

och nästa vecka, då blir det semester ihop med mina godisbitar för då är alla lediga samtidigt.. längtar!!! :) <3






ta mig härifrån .

Så himla tråkig semester så jag döööör. Finns ju absolut ingenting att göra när det är sånt här väder. Jag är så trött på det här vädret att jag snart packar väskan och flyttar utomlands. Det vore ju rätt förståndigt att göra det faktiskt, så det måste jag kolla upp. 

Har inte ens haft nån lust till att blogga, för så jävla lat blir jag när jag har tråkigt.


Längtar supermycket till min tess kommer hem på måndag, för då ska det iallafall bli fint väder och så kan vi ut på lite äventyr.. :) :) ♥ ♥ Händer ju ingenting när inte hon är hemma.




det är någon om bråkar med min hjärna.


RSS 2.0