Filmkväll

Idag blir det så lugnt som det kan bli faktiskt. Orkar inte ta mig utanför dörren :) Ska göra ordning dipp och gurka nu, och så får det bli Den Gröna Milen. Var faktiskt längesen jag såg den nu.

Igår blev det fira pappi, så min helg har faktiskt varit ovanligt lugn :)



Jag försökte att göra paketen så manliga som möjligt, men liiite rosa måste ju faktiskt få vara med när det kommer ifrån mig :)


Festandet får jag ta igen nästa helg när det blir 25-års fest med Hollywoodtema! :)


Hoppas att ni har haft en bra helg !!!

PUSS / A

Men Linda...

bra längesen vi körde:



         -  Du vad hette du sa du?
         - Linda (Hilda)
          - Linda..... DET VET DU.

          Sån är jag, sån är jag



GRATTIS.

♥♥ Grattis till världens bästa pappa :) :) ♥♥

Gentlemen Prefer Blondes



"Gentlemen Prefer Blondes"
citat av Marilyn Monroe


Stämmer det killar? Jag ställer mig istället en annan fråga.. Finns det några gentlemän??

Enligt min vän från New York kommer vi iallafall att få lättare att komma in på krogar för att vi är blonda. :) Då kommer den ju till nytta även om det inte finns några gentlemän :) Tack mammi o pappi för den ärvda genen.

"Men fort ge mig ..... godis."


 
Visst klär jag i en fet kropp med hängselbyxor?

Jag känner att mitt godissug börjar ta över lite i min och Sophies januarimånad ... eller så är det  "det man inte får, vill man ha"-syndromet som tar över, för jag har då aldrig haft nåt godissug. Det har alltid varit Sophie som har stått för namnet gottegris i vår familj...(okej, pappa du är en värdig tvåa)

Jaja, sak samma, nu har jag det iallafall!!!!!! Och det stör mig att jag har "gömt" en Aladdinask längst in i köksskåpet, bakom all mat. Hämta, hämta, hämta..


Nejdå, S... Jag ska inte fuska ;) (been there done that) Inte långt kvar tills jag klarar det nu ju!

Gobiten :)



Den här gobiten har gjort mig sällskap på många lunchpromenader. Någon som tycker att det är roligare att gå ut & gå får man leta efter. :) Världens goaste!! :)

Lång dag.

Kom nyss hem nu.. rätt segt att vara borta från klockan halv åtta på morgonen till tio på kvällen, men är det hockey så är det. :) Åkte och hämtade Erik klockan sex och sen blev det picknick i bilen. :) Kyckling&currymacka. Men tråkerik tog såklart ost och skinkmacka :)



 

Hahaha, på lunchen när Jenny skulle ta en rökpaus så var jag tvungen att prova att göra en snölykta. Ja, jag vet att jag är barnslig, men det var så länge sen :) Tröttnade efter två snöbollar in på andra raden, för då hade snön redan gått igenom skinnvantarna.. men visst hade den kunnat bli fin iallafall? :)




Nu måste jag äta nånting innan jag slår ihjäl erik lindqvist.

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Nu är det helt bekräftat. Det kommer en uppföljare till Sex and The City filmen!!!!


                                                                                                                        åh, va jag myser just nu. :)


2-3

Har nyss kommit hem från match nu.. vi förlorade med 2-3. Surt.

Gårdagen var jättekul, synd bara att inte hela gänget var ut tillsammans... roligare då. :) Nu får du flytta hem Nina. Längtar så sjukt mycket tills vi blir grannar :) Hänga varje kväääll ..!! :)

Jag och Hanna var så himla nära att boka resan till New York igår...men vi kände att vi kanske var lite väl fulla, så det får bli en annan dag. :) :) Längtar redan, trots att det är tre månader kvar, för det kommer bli sååå sjukt kul!!!!

Nu ska jag snart laga Fajitas. Det är så himla gott & jag är hungrig. :)
 

Luddig bild från igår. Tycker den passar in i hur min kväll var.

♥ / Anna




Rött blev vitt.




Mitt öga var alldeles rött nyss.. tur att hjälpen finns nära. TACK Visine :) Nu är det vitt igen :) ville bara visa att det fungerar bra för er som undrar, sen kan ni ju strunta i att jag ser ut som en kille på bilden :)

Ha så kul ikväll!!! Själv har jag startat kvällen med att dricka vin i plastglas.. wiiieeeee.

Längtar

Jag längtar tillbaka till resan när vi hälsade på Sophie o Magnus i Danmark, och jag längtar jättemycket efter min syrra. :) Nu får ni ta och komma hem!! Det är tomt utan dig.. och utan dig också Magnus, för det finns ingen hackkyckling. :)



Ursäkta..men vad är det för j-vla...

...väder?!?!??!?!

Ta mig tillbaka hit tack.



Ikväll blir det fest med tjejerna mina. Får se om vi hamnar på Goya eller Slick, även om det känns som att hur vi än väljer så hamnar alla andra på det andra stället :) Kul ska det bli iallafall!

Men först ska jag hem till mamma och pappa och köra ett litet träningspass på deras nya trampmaskin :)

♥ / A


Pappa, den här är jag väl värd?

bild lånad av vintage-paris.com


Jag sitter alltså på riktigt och överväger att köpa en väska för 20000. Jag som inte ens är så mycket för väskor.. Hmm.. Men jag vet inte ja, det är nog lite väl mycket för en väska. Eller lite väl.. det är alldeles för mycket, och det är BARA den här väskan som jag ens kan tänka på att betala så mycket för.

OCH DET ÄR FÖR ATT DEN ÄR SÅ JÄVLA SNYGG!!!! Åh, vilket ögongodis...speciellt den i mellanstorlek.

Paaaaappa?? ;) Snäääääääääääälla.

Det roliga är att jag hittade den på en vintagesida med Chanelväskor, och det var alltså där den kostade 20000 kronor, så det är väl bara att dubbla om du ska ha den ny.

Kära mamma och pappa, varför är jag en Ohlsson i Gävle?

Bättre lycka nästa gång...



Den här bilden tog jag för nåt års sen när jag och min syrra var i Paris. Är den inte lik IKEAs tavla som fanns för typ ett års sen??

Jag har haft den här bilden ute på reseguiden.se, och för kanske två års sedan användes den i ett resereportage i tidning och på  en hemsida som sålde resor till Paris... Jaja, det var ju synd att man inte visste att samma skit av någon annan blev en tavla på IKEA :)

Bättre lycka nästa gång annapanna.

Förresten, apropå Eiffeltornet.. Vore det inte bra jävla underbart om man förlovade sig högst uppe i det?

Det närmar sig..

....Neeeeew Yoooork.

Jag måste höra av mig till min New Yorker-vän Teddy på en gång så att han kan förbereda sig på en krogrunda som heter duga och som håller i sig i en vecka :) Det ska bli alla klubbar som de går på i Gossip Girl..(I och för sig tog han ju med oss på alla såna klubbar förra gången också, men det fattade inte jag och min korkade syster ;) ;) )

Sen hade Sophie hittat en massa nya ställen som hon har bestämt att vi ska gå på..(hon har väl hittat dom i kändistidningar antar jag) haha. Inget jävla sovande i New York, hur trötta vi än kommer vara efter flygresan! Det är bara att inse; New York är staden som aldrig sover, och då ska inte vi heller göra det när vi är där. Det får helt enkelt bli koffeintabletter och Clear Eyes, och jag SKA ut många dagar om dom så ska behöva dra ut mig sovande. Men det värsta är ju att man måste upp tidigt varje morgon och shoppa massor!!!! ;)

Åååhh. Jag älskar den staden. Den är en miljon gånger bättre än alla charterställen :) Framförallt när man är fem blonda tjejer från Sverige :)


Utanför Carries trappa förrförra besöket i New York..

Tacos..

Wiho. :) Idag har jag varit på core för första gången.. det var faktiskt kul .. men hjääälp vad jobbigt det var för magen :) :)  Det är kul att prova lite olika pass, för jag blir väldigt lätt uttråkad ska ni veta. Det är bara att fråga mina vänner. Jag är alltid skitladdad och tycker att allt är kul i början, men sen efter ett tag så lessnar jag och vill hitta på något nytt. Det är väl rätt bra egentligen, för det får en att testa en massa nya saker och roliga äventyr. Jag hade nog aldrig rest så mycket som jag faktiskt har gjort om jag inte blev rastlös så lätt. :)

Nu ligger jag och slappar i soffan.. kära E erbjöd sig att laga mat och fixa allting....på ett villkor, att vi ska laga tacos. Svårt att säga nej till det erbjudandet.. neeeej. ;)

Hahahahaha. nu ropade han precis jätteglatt; "4 minuter till mat.." och så efter lite betänketid. "Ånej, jag kommer inte hinna skära alla grönsaker..."

Gogrodan.

Det är väl bäst man reser sig och går och hjälper till :)

♥ / A

Anniih = Seg.

Få se nu.. Jag skulle göra tre saker innan My Perfect Life va?  Jag skulle bleka tänderna.. Jag skulle bada... och jag skulle smörja in mig.. Nu är det 1 minut kvar tills programmet börjar.. och jag har inte hunnit med en grej.

Jag gav mig in på tandblekningen, men jag gav upp när skenan inte gjorde som jag ville.. Badet blev en snabbdusch.. och smörjningen... jadu.. den får jag göra framför teven. åååååh. Jag orkar inte vara såhär seg som jag kan vara ibland :)


TV nu....

Jag får rysningar av...

.. the City. För det är så jävla bra.


Kom nyss hem från träning. Så skönt när man har det gjort. Är rätt segt att ta sig iväg, men när jag väl är där går det bra, och efter är jag jättepigg :)

Längtar till helgen nu.. Kan bli en tvådagars om P Åberg får bestämma, men vi får väl se hur det blir med den saken. :) Fest blir det iallafall garanterat och det kommer bli sjukt kul :)




Nej, om man skulle ta ett bad, bleka tänderna och fuska till sig lite brun färg.. hmm... skynda skynda skynda om jag ska hinna allt det innan My Perfect Life med vår cooling Victoria börjar..


PUUUSS.

a night in black and purple .


Vilken härlig dag!! :)

Tack så jättemycket för alla gratulationer, ni är så himla gulliga :) :) :) Haha, och då menar jag inte den enda kommentaren här på bloggen :P

Dagen har varit jättemysig iallafall!!

Den började med frukostbuffé på Lido, och guuud så gott det var :) Kändes som hotellfrukost :)

Sen till lunch blev det sushi & stan. Jag var tvungen att ta en bild till mitt nya körkort eftersom någon annan är lycklig ägare till mitt förra. Och heeeeerregud säger jag bara. Vakterna på krogen kommer nog att få rätt roligt åt mig. Men de hade dom ju i och för sig åt mig förut också. Jag hade ju lugg och var brunhårig på det körkortet.. och eftersom både ögonen och ögonbrynen var tvungna att synas förut, så hade jag liksom dragit undan luggen åt sidan. Så jävla snyggt. Inte. Så egentligen var jag faktiskt glad att jag tappade det förra... ända tills idag när jag såg det nya. Kortet = intern på ett kvinnofängelse, och underskriften.. hahahahaha...en liten muslort.

Nej, det är ju bara att hoppas att året som jag fyllde idag räcker för att slippa visa upp kortet ;)  




Nu har jag iallafall precis öppnat mina presenter, och jag fick mitt Thomas Sabo-armband som jag hade nämnt att jag ville ha.. Weeeeee. Fick även två berlocker till det. En dagbok som går att öppna, som det står My Secrets på och en väska, eftersom dom tycker att jag är så shoppinggalen.. (det stämmer i o för sig inte längre, med tanke på att jag aldrig har tid, men jag ska börja ta igen det snart :) ) Jag älskar iallafall det armbandet.. Ni som känner mig vet att jag inte går ut utan mina smycken, och det här var verkligen ett som jag ville ha i min samling :) Det är så kul att det är så personligt. Jag kommer ju alltid att minnas av vem och när jag fått berlockerna. (För er som inte vet, så är det ett armband, som man ska fylla med berlocker..Finns hur mycket olika berlocker som helst och dom kostar mellan 200 och några tusen)


Sen fick jag nya träningskläder som jag hade önskat mig och pengar :)

TACK så mycket världens bästa :)

Nej, nu tror nog jag att ni är ganska så trötta i ögonen efter all den här texten. :) Men vi ses ute imorgon hoppas jag!! PUSSSSS ♥♥♥♥

Är det en vanlig dag?




Nej, det är ingen vanlig dag, för det är anniis föööööööööööödelsedag :) :) :) Så idag får ni faktiskt tänka på mig. :)


KUUUUUL.

Nu ska jag snart iväg och äta frukostbuffé på Lido. Mysigt!!!


PUSS & KRAM

Ge mig, snälla.

bild lånad av mtv.com


Åh vad jag älskar The City.. Jag vill, jag vill, jag viiiiiill ha deras liv. Jag vill bo i New York, jag vill ha deras pengar och jag viiiiiiiiiiiiiill ha Olivias hår. Jag vill ha Whitneys jobb, jag vill gå ut  och festa i New York på helgerna, och jag vill slappa i Central Park - inte i Boulognern.

det är mycket man vill i livet.



Se det senaste avsnittet här.

                    


ha en bra dag :)

Godmorgon :)

Varför är jag så himla trött för??? såhär brukar det inte vara :(

Nej, det här går inte...jag vägrar att vakna upp själv på min födelsedag. aldrig. Antingen får det bli hemma eller så får E komma o göra mig sällskap.  

nu ska jag göra mig i ordning och åka iväg till jobbet.


puuuss

Mina vänner i ett nötskal...

            



Alltså jag har SÅÅÅ sjuka kompisar.. (är väl inte bättre själv i o för sig, men man blir ju som umgås ;))

När vi var påväg ut i lördags så kläcker jag ur mig (full o dum som alltid) efter att ha sett två parkeringskyltar; "Den som har nån av dom där på huvudet när de går in på krogen, den bjuder jag"...

JAAA, jag skämtade såklart, men jag hinner bara säga det och sen vända mig om så sitter den ena skylten på Lindas huvud...

Jag; Hahahahha. du är så jävla störd.
Linda; Ja, men jag trodde inte att den skulle vara så lätt att ta ner...


Två dagar kvar tills jag blir ett år närmare tant.

Run...

En ny version av en av mina favoritlåtar... och den stämmer så bra in just nu. Ledsen att ni måste höra den andra låten i bakgrunden. :) haha. (ni kan trycka på stopp om ni inte vill höra den)

Lyssna här..

Tycker dock att originalet är bättre!



Lite mer min musik smak.. ååh, jag älskar det!!!

Hur fan kan den här tjejen vara singel?



Hittade den här bilden på min dator... Linda, fyfan va snygg du är!!! :)

Jag blir så jävla aaaaaaaarg!!!





 

Titta inte om du är känslig. :S

Ketchupspelet.



Hm.. när jag satt och åt så såg jag det här.. "Ketchupspelet". Herregud. :) Måste det finnas spel för exakt allting nu? :) Man kan verkligen inte ha mycket att göra om man laddar hem det spelet. I och för sig kan ju inte jag ha så mycket att göra heller som bloggar om det...


Idag har jag inte gjort mycket alls, förutom att jobba. Och nu sitter jag hemma hos mammi o pappi. :) Har ätit korvstroganoff, gooooott.

På torsdag fyller jag år :) Det ska bli kul!!

Puss.

Tom.

usch. det var längesen jag kände mig såhär tom och ensam.

Världens finaste.

Fick detta kort och ram av min Tessa i julklapp. Det är en bild ifrån hennes bröllop. Kan en brud bli vackrare?




Tack så mycket vännen. Det står i mitt fönster nu :)

:)

Nu är det feeeeeeeeeeeeeeeeeeest :) :) :) :) :) :) :) :)

till mina tjejer :)

LINDA jag hittade ett bra svar i mina gamla inlägg.

Nu vet jag varför vi vill ha det vi inte kan få eller det som tillhör nån annan. :)
 
"Hjärnan är helt enkelt programmerad att vilja ha sådant som är svårt att få. "Och ju svårare något är att få - desto mer vill vi ha det", säger psykologen Helen Fischer....
Såhär fungerar det: Varje gång du vill ha något väldigt mycket, utsöndrar din hjärna dopamin, vilket uppmuntrar dig att försöka nå ditt mål. När ett hinder står ivägen (...) för målet pumpar hjärnan ut extra mängder dopamin, vilket gör dig mer fokuserad på din jakt. "

(ur Cosmopolitan)

TACK.

Go!!

Titta vilken go ren jag fick på jobbet igår. :) (den gick sönder och kunde inte vara med i godispåsarna.)



















Titta va go den är nu.





det är ju faktiskt lördag.

PMS.



hittade den här bilden bland mina mobilbilder. haha, ibland har jag väldigt låg humor. Men men, jag tyckte väl att det här var kul just vid det tillfället. PMS - röd bil.

skaffa ett liv annapanna.

Såhär mycket har jag att berätta just nu...

   


GODIS?

Nu blir det Lets Dance mys med tjejerna. Inte för att jag är så stort fan av den där skiten, men det är ju en gammal klasskompis som är en av dansarna, så då får man offra sig och titta på första avsnittet iallafall :)

Okej. Jag och S har bestämt att vi har en godis och bullfri månad i januari.Det behövs efter att ha haft en "ät skit varje dag"-månad i december.

Vi får äta vid speciella tillfällen (som annis födelsedag) och en valfri dag i veckan. Och jag måste säga att jag har varit så sjuuukt duktig. Jag har aldrig haft några godisfria månader förut, det har jag inte behövt, eftersom jag inte älskar godis direkt. Men på senaste tiden och tack vare mitt jobb så har det varit enormt mycket, och det är inte så bra att skapa en sån vana.

Så självklart när Anna bestämmer sig för att prova, så är det nån där uppe som bestämmer sig för att inte göra det enkelt för henne. Under hela den här veckan har jag tvingats att sitta och stirra på ETT BERG AV GODIS. Och varför då då? Jo, för det skulle packas godispåsar till en julgransplundring på kontoret och då pratar vi inte sådär 3 eller 5 eller 10 påsar, utan 120 stycken. Och det skulle såklart packas framför mitt skrivbord, så där fick det stå tills det var dags att packa allt. Det fanns alltså 120 stycken saker av sådär kanske 15 olika godissorter. Det var Snickers, Kexchoklad, Polly, Djungelvrålklubbor, Chokladrenar, Bilar, skumtomtar, jaaaaaaaaaa allt ni kan tänka er. Och där satt jag. Usch, stackars mig. 
 
Inte nog med det. Det finns ju folk som älskar att retas också. På jobbet kastade dom godis på mitt skrivbord och skar upp vetelängder som dom ställde precis framför mig, och jag ääääääälskar verkligen vetelängder. Sen satt dom o smaskade själv och berättade hur gott det var :) hahaha. dumma, dumma :) Och här hemma luktar det chips tamefan jämt. Det är ett under att E inte ser ut som ett chips snart.

Men jag ska klara det. 9 dagar har gått. 22 kvar. WEEEI.. Jag är fan duktig. !!!

Imorgon ska mitt lilla godisförråd som jag har sparat ihop under veckan ätas :) GOTT!

PUUUSS.

Så sant, även om det gör ont.

"I´d rather fall in love ten times and have my heart broken ten times, than to not experience it at all."

Erin, "The City"

Hahahahaha.

Okej. det här kan vara det absolut roligaste jag har läst på väääldigt länge. Jag hittade min gamla dagbok här om dagen.. och med gammal menar jag inte en dagbok som jag hade för något års sen, utan en dagbok som de första sidorna är ifrån dagis (okej, lite väl ambitiöst kanske, men roligt nu ;) )

Och Hanna håll i dig, för jag har skrivit ett elakt inlägg om dig ;) Hahahaha, började man så tidigt med att tänka elaka tankar alltså? Inte undra på att man är som man är idag.




Nu ska jag skriva nåt inlägg ifrån de första åren, det känns som att den senare delen är lite mer privat :)

(den rätta stavningen såklart. sött ;) )

 9/6 1992??

I DAG SLUTA JAG PÅ DAGIS. OCH DÅ HADE JAG MED GLASS. OCH EN ANAN TJEJ FYLLDE ÅR HON HETER HAnnA HON ÄR SKRYTIG. NÄR JAG SA TILL CECILIA ATT hennes SKOR var fina då sa Hanna tyker du också Mina är fina då fråga jag om hon TykER DEt DÅ SA HON JA. MEN JAG SA OCKSÅ ATT DOM VA FINA MED DE TYKER JAG INTE.

15/6
IDAG SKA JAG ÅKA Med BUSS. TILL GYMNASTIKLÄGER. I SEX DAGAR OCH PÅ SISTA DAN SKA VI GÖRA ÖPVISNIG. OCH VI JORDE MYKET GUMNASTIK. OCH LEKAR. SEN HADE VI FIKA OCH DET VAR GANSKA GOTT. HEJ DÅ FÖR NU HAR JAG INTE TID LÄNGRE.

30/12
Idag fick jag nya skriskor för mina andra var för små. jag fick inte vanliga skriskor utan hocky rör jag åkte på en gång när jag kom hem. jag åkte så klart med min syster Sophie. Sen vart vi så trötta så vi gick hem.







Nu måste jag iväg på hockey :)


Hockey?

Ny dag :) Dags att ge sig iväg till jobbet strax, och annis är tröttare idag än igår :D

Jag kan inte bestämma mig om jag ska på hockey eller träning ikväll.. Får biljett av E om jag vill följa med, och det är ju sååå kul!! Tror det får bli hockey ändå. Så blir det hårdkörning på matchen på lördag istället :)


Nej, nu måste jag göra mig i ordning.


Puss.

en rolig dag :-)

Men nu är anniis trööööööött. Jag har flängt som ett djur sen halv sju :) men kul har jag haft och fattigare har jag blivit.

Nedå, men det började med jobb som vanligt mellan åtta och fem. Jag och Jenny löste allt på ett bra sätt och roligt hade vi :) Det är så himla kul att hon ha börjat!! Vi åt sushi till lunch, och jag hällde i mig den underbart goda soppan i förrätt. Jag är helt beroende av den soppan och sushi. Men det är ett väldigt konstigt beroende, för när jag får för mycket av det blir jag äcklad på nåt konstigt sätt, och vill inte ha det på ett bra tag.
Vi hann iallafall in på Vila, och där hittade jag en jättesöt oversizekofta, ett grått skärp och ett par leggings.

Sen blev det Valbo och Ikea med Malin. Det skulle bara ha blivit Ikea egentligen, men jag skulle in på köpcentrumet och posta några brev. Och ut kom jag ganska fort igen såklart. Men med en kofta och två tunikor/klänningar från MQ.

Jag hittade ialf det jag ville ha på IKEA. Doftljus, en ljusbricka, blockljus, lite annan inredning och goast av allt; GODISglas. :) Dom var så söta!! (okej, det enda jag egentligen ville ha var doftljus, men man kan ju inte låta bli när allt är så billigt o kul)

Bild (lånad ifrån IKEA.se)

Gävle - ett enda stort GANG-BANG

bild lånad av http://www.cartoonstock.com/newscartoons/cartoonists/jko/lowres/jkon368l.jpg

Jag läste mina gamla inlägg och såg att jag och Tessa var rätt smarta på den tiden ;) Gävle är ju verkligen ett enda stort gang-bang. Lycka till att hitta någon som inte har någon connection med någon i din närhet!


Viiiinter



Jag tycker inte alls om kyla, och det menar jag verkligen. Jag mår illa när det är kallt ute..  Men ändå skulle jag aldrig vilja vara utan våra fyra årstider. Vintarn kan verkligen vara hur fin som helst! Jag tog dessa bilder med min mobil när jag var ute och gick för ett tag sen. Visst är det fint?



Ge mig den här kroppen och det här utseendet, så ska jag aldrig mer klaga. ;)


Bild lånad av http://www.rebeccasblogg.se/wp-content/uploads/2008/06/adriana-lima-1016.jpg


Bild lånad av http://www.peoples.ru/art/fashion/mannequin/adriana_lima/lima_adriana2.jpg

Lammkött

Inatt ska jag kika på lammkött.
 


P Åberg, du håller väl dig vaken??? ;)

ingen leksak.

vad trött jag blir på sånt här skit.

alltid samma. alltid lika. och ALLTID faller man tillbaka.

men den här gången tänker inte jag vara en leksak, så är det. jag har valt att acceptera hur allt är tills jag har lekt färdigt. sådeså.

SNART så. 

nästa fredag blir det födelsedagsfest ;) med mina tjejer. ska bli sååå kul!!!  


bild lånad ifrån http://www.aventyrsskeppet.se/images/galleries/nimby_kalasrum/kalas_1.jpg

Puss/ A.

RSS 2.0