en snabbis..

Idag hann jag med en liten snabbis på stan med hanna.. alla andra hade tydligen ställt in.. inget jag visste, så tur att goshanna ringde mig, annars hade jag väl väntat på stan som en liten mus :) hittade dock ingenting, så det får bli en sväng hem till sätra imorgon och leta vidare.

snart kommer min sis förbi mig och umgås lite. taack.. för jag hatar konstigt nog att vara själv.. trodde faktiskt att jag tyckte att det var skönt, men tydligen inte :) det måste vara för att jag inte gillar när man inte har nåt val. jag vill kunna välja att vara själv, annars får det vara! sen är jag nog rätt van att inte vara det.. har väl bott här i snart tre år, och det är inte många veckor som jag varit ensam.

på lördag ska jag på åttiotalsfest med alla mina vänner :) det ska bli kul.! får väl se vad det blir för outfit.

nej, nu ska jag kolla på rosing.

/a.

åh, jag har så tråkigt när jag är själv.

ikväll har jag varit o tränat med sophie, och sen gjorde jag en god laxsallad :) det var längesen jag åt lax, så det var gott!

nu har jag sån där energi som man brukar ha efter träning, och jag känner verkligen för att göra något busigt. :) och ni som känner mig vet ju att jag kan vara rätt busig. men jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på för nåt?? ska fundera lite, och sen ska jag nog busa!! :) 


tråkigt att vara själv bara...sitter bara här i sängen och kikar på Färjan 2. 

 
annis nytränad.

PUSS.
 


En mus



http://static.devote.se/gallery/big/20090219/46beaced634dddf7dbf3239824eb3623.jpg

Jag vill ha en sån här fin sak till min dator, även om jag inte kommer använda den. Och så måste jag köpa en ny dator snart också. Kanske får bli en rosa det med.. Rosa är ju lite jag.

Galen kväll.

Va deprimerande det är att sitta själv en bakissöndag!!



 

Igår var ialf sjukt kul, en sån där galen anna&linda-kväll som nog bara vi kan få till ;P Kom nog hem strax efter fyra till mig efter en massa galna saker utanför Mc Donalds. Herregud, hur gammal är jag?
Trodde aldrig att jag skulle ta mig hem, för mina fötter var halvt trasiga, men jag lyckades ;) Hände en hel del på vägen hem, som vanligt, och en promenad som i vanliga fall kanske tar fem minuter, tog väl en halvtimme. Stackars mina fötter. Men kul var det, och roligast var nog när en viss person gjorde en vurpa, som lyckades skita ner honom så mycket att jackan helt plötsligt var brun istället för svart. Hahaha. Stackarn ;)


 

Nu ska jag fortsätta ha tråkigt! För det finns fan inget tråkigare än att sitta själv en söndag. Det borde vara förbjudet. 

herregud.



Det kan nog bara vara jag som lyckas sova på mitt ögonbryn så att det är helt lockigt.


SOL :)

Godmorgon :) Ny dag med sol!! :) Det är sån stor skillnad på att gå upp morgonen nu än för några månader sen. Solen lyser in istället för att det är helt kolsvart i rummet. Sånt gillar jag!!

Idag blir det jobb mellan 8 och 17, och sen blir det som sagt boxning.. Haha, kan bli kul! Var ett tag sen jag tränade nu, eftersom jag har varit sjuk lite till o från, så det kommer bli spännande att vakna upp imorgon. Kommer väl knappt att få på mig mascara :)



Massa galet.



Ibland känns det som att det vore såååå kul att prova det här igen.. eller hur liiiindi???? :D

Men sen tänker man en gång till och NEJ. :) Hellre semester en längre tid än att jobba utomlands.

En fråga...

Varför fattar killar ingenting?? :) Lär er hur tjejer fungerar nångång.

Full vecka.

Denna vecka har varit och är fullproppad för mig verkligen :) Men sånt är kul!!!

I måndags var det jobb 8-17 och sen blev det stan en snabbis...var tvungen att springa ner och köpa två par skor, som verkligen är mina nya älsklingar :) ska lägga upp en bild sen! Efter det kom syrran och vi hade en tjejkväll med tacogratäng! Behövdes verkligen, är så skönt att prata med henne.

Igår efter jobbet åkte jag till Ikea och Valbo med M och sen blev det stress hem för att gå och bowla, haha. Och det var INTE igår. Tror nog det var på gymnasiet ellet högstadiet senast... Men jag körde med ett rosa klot, såklart, och förlorade, såklart. Haha. Så kläcker E ur sig; " Anna, du var ju bra på bowling, jag trodde du skulle vara mycket sämre, typ kasta i rännan hela tiden" (då kom jag ungefär 50 poäng efter den som var nästsist) TACK så mycket för det förtroendet.

Idag har jag varit på pizzakväll efter jobbet med alla goa tjejer från Theres möhippa. Jättegott och jätterolig idé!! Så kul att vi håller ihop och hittar på lite olika saker då & då. Vi gjorde.. eller förlåt Vio och Theres gjorde tre olika sorts pizzor; tacopizza, salamipizza och hawaii. GOOOTT. Nästa gång vi träffas ska vi gå på stan och välja ut partyoutfits tilll Theres 80-tals fest..

Imorgon blir det boxning på Sats med Sophie efter jobbet.. jag är ju så dålig på att säga nej, så när det ringer en sån där övertrevlig människa som verkligen tycker att jag ska prova deras träningar, trots att jag har kort på Friskis, så blir det så.. ååhh, man är så mesig.

På fredag ska jag ta igen mig och plocka lite i min nyrenoverade (stökiga) lägenhet och på lördag blir det feeeest!!!

Sova nu. PUSS


Tobbe, sätt på din mobil!!! :)


Tillbaks :)

Igår fick jag "skäll" av Tobbe att jag inte har skrivit här på länge... och det har jag inte gjort såg jag :) Men jag har verkligen inte haft tid. Har haft så mycket med lägenheten, så jag har inte haft ro att sitta och blogga :) Men nu ska jag börja för min kära vän Tobbes skull :)

Blir ett kort inlägg till att börja med...eftersom jag måste gå och göra i ordning frukost nu..

Men jag ska se till att skärpa mig, trodde inte att det var någon som brydde sig ändå :) men tydligen... och det är ju alltid kul ;)


Ha en bra dag alla godisbitar :)

PUSS.

Go.



Men kolla va sött!! :) Riktigt snyggt att ha något annat än trött vitt toapapper ju. Finns på fluffbabes.se, en sida som har maaaassa vardagslyx för oss tjejer.

Nu blir det en riktig tjejkväll med syrran. Först melodifestival och käk på Olles, sen blir det vidare ner till Bocken.. och sen får vi se vart det bär av :)

PUUSSS.

För ung Rosing!

Nu kan man faktiskt börja räkna ner till vår resa =) Mindre än två månader kvar nu och jag kan inte fatta att jag ska åka dit igen :) Tredje gången på ganska kort tid... och det är så himla kuul!! och det kan inte bli bättre att jag fick med min en massa gosungar också. Synd att inte alla kunde följa med :( Men vi får ta igen det i sommar.. Om jag får bestämma så skulle jag vilja åka på en roadtrip i Sverige i sommar. Det var så himla kul i Halmstad i somras, och jag skulle även vilja åka till Smögen, Båstad och Gotland.. Bara så ni vet tjejer :)


En liten tanke bara... Vad är det för jävla muppar som är med i den rätta för Rosing? Hade mina kompisar valt de där killarna, hade jag hoppat av serien direkt, och tagit första bästa killen utanför dörren..För så ILLA är det verkligen. :) Alla har några konstiga idéer för sig.. och 19 år Linda, snääääälla. Det är ju till och med för ungt för mig och lindi, som bara umgås med lammkött.

MEN snälla..nu kläckte precis en av killarna; " vänta jag ska se om jag har med mig extra kondomer..det är extra large" Jag spyr.

Mamsens mat nu. ;) PUUSS


Hahahaha.

Hahaahahahahahaha. Det här är en sak som skulle kunna hända Anna Maria Ohlsson..  och Linda Persson för övrigt. Och Nina...och Hanna...


Hm...

            jag tycker jag anar en viss likhet.                 

Anna = tant redan?

Gud, jag är helt slut.. Är det ett tecken på att man är gammal eller? :) Förut var man ju på topp dagen efter...Eller kanske inte på topp, men man levde ju iallafall :) Nu orkar man ju knappt lyfta ett finger på hela dagen... Det går utför tjejer... ;) Därför lär vi ligga på topp så länge det går!

Nu ska jag ta en dusch, och sen ska jag bädda ner mig själv i mitt "sovrum" och titta på Beck.. Blir tomt att göra det utan dig... :/

Imorn blir det slutspelshockey.. Tobbe, ni får skynda er hem om vi ska hinna köra den där förfesten på en hockeymatch.. ;) För det här blir nog Brynäs sista hemmamatch den här säsongen.. Fast o andra sidan, en måndag kanske inte är en höjdare att dra igång nåt sånt på? ;) Vi får köra någon annan förfest, vi brukar ju vara bra på sånt!

Sov gott .

PUSS.

Härlig lördagskväll

Oj oj, vilken kväll :) Så himla roligt, och så himla lindaoanna. Började med fest hos goaste Vio, sen blev det taxi ner till Heartbreakkön... Men vi bestämde oss ganska snabbt att det fick bli något annat, och hoppade på bussen till Sandviken :) Skitkul faktiskt. Linda stod för bilderna, så kolla in hennes blogg om ni vill se lite bilder :)


Nu har vi tömt hela mina lägenhet på ALLT. Den ska rustas från golv till tak. Så nu har jag packat väskan och flyttat hem till mamma o pappa. Det var inte igår alla vi bodde under samma tak :) Men det ska nog gå bra..

I veckan kanske Sophie kommer hem, och jag hoppas verkligen på det, för nu längtar jag efter min skruttsyster :) :)

Nej nu ropar mammi att vi ska äta.. Lövbiff och klyftpotatis...kan det bli bättre? :) åh, va skönt det är att vara hemma ibland ;)

PUSS

Utgång ikväll.

Nu blir det fest som heter duga med alla tjejerna :) :) :) hoppas vi ses ute!!



Ta mig tillbaka till Indien...




Den resan var verkligen så himla intressant och underbar. Första dagen när vi kom fram på kvällen hade alla panik. En massa indier kom direkt på flygplatsen och slet tag i våra väskor. Vi hann inte ens reagera utan det var bara att springa efter. Alla nya lukter och syner skrämde oss och det blev inte bättre när de väl stannade med väskan vid en buss och började att sträcka ut händerna; MONEY. Vi letade fram någon tjuga och ljög att vi inte hade några mer pengar. Vi lärde oss att man håller i sina väskor hårt nästa gång.

Väl på bussen åkte vi förbi en massa eländigheter. Smutsiga kossor mitt i de leriga gatorna. Massa människor som knappt hade något på sig som slet på sina åkrar. Stora familjer som trängdes under sina små skjul till hem. Och när bussen väl stannade utanför vårt hotell var det kolsvart ute, och vi var de enda som klev av. Fick veta att de inte kunde köra bussen hela vägen in, och att vi skulle bo på hotelldelen längst in. Jag överdriver inte när det kändes som att man skulle bli mördad av varenda människa som vi mötte i mörkret på den där vägen. Och här finns det såklart inga lyktstolpar som ni kanske förstår :)

Väl på hotellrummet så ville alla bara hem, men vi lyckades somna och vaknade upp till något helt annat. :) Kopierar ett inlägg som vi skrev på resdagboken efter några dagar.. Då hade vi lyckats skaffa oss en egen taxichaufför som körde oss överallt.

Måste också berätta att man är exotisk om man är vit i Indien, så det var jättemånga indiska turister från typ Bombay som antingen kom fram och frågade om de fick ta kort på oss tillsammans med dem eller så smygtog de foton när de inte trodde att vi såg. Ganska sjukt.

"VARMT

Hej alla dar hemma!
Vi har inte riktigt borjat sakna er annu.. men snart sa :)
Har det sa javla bra! varmt som satan, billigt BILLIGT, god mat och verkligen jatte snalla manniskor.

Hundar lite overallt, katter inte sa manga. bilar mopeder OVERALLT :) kossor har vi sett idag ! skitcoolt. mitt i gatan.

forsta dagen (kvallen) var sadar. 3 JAVLIGT radda musar. haha.
men sen nar vi vaknade blev det genast annorlunda.
vi borjade med frukost pa hotellet, sen vidare till stranden.
sen fick vi pedikyr for 35 kronor! skitskont! fina malade naglar och mjuka halar och tar.
sen tog vi en tripp till nattmarknaden. jatte mycket stand och myyycket folk, men fan fler taxibilar.. :)
vi har kopt lite grejor, armband osv. vi har en "egen" taxidriver. hiiiih, jean :) han ar jattesnall och typ i varan alder.

alla har ar jatte fattiga! de tigger pa gatorna och man maste pruta jattemycket om man handlar nagot pa gatan! de foreslar over dubbelt sa mycket an vad det ar vart.

pa onsdag ska vi pa disco! girls night. och indiska singelkillar ar forbjudna att ga in! skont! :)

nina har blvit ett objekt. hon har fotats tva ggr. en gang av tva fran deli. de hade nog aldrig sett en tjej i en bikini. sen va det tva indier som skulle fotas med henne :) kandis

idag har vi sett 3 ormar. kobror. med en san dar gubbe som spelar for dom. coolt.

nu ska vi svettas vidare. sen sova. det ar ju kvall har nu. vi ligger 4,5 timme fore er dar hemma!


PUSS PUSS"

Hjälp mig.

 Kan någon berätta hur jag skötte mitt hår här? Usch, jag måste göra något åt den risbusken som sitter på skallen nu :S

Intressant..

Skönt att veta att de inte alltid är så snygga som man tror...


Så himla sant..



och när vi ändå pratar reklamer så måste jag såklart nämna min absoluta favorit :) Den är utan tvekan den bäst gjorda reklamen på min lista ialf. 250000 studsbollar skickade de ut i San Fransisco.


Som det är...

...DESPERATE HOUSEWIVES som gäller imin lägenhet nu. :) Den som vågar kan ju prova att byta kanal ;)

.

vart tog alla vägen? :(


och varför är allt roligt bara borta?

Linda, det här vore en passande karl för dig va?



Okej. Ibland får man faktiskt ha låg humor, och idag är en sån dag.. Hahahahaha. Jag älskar det här klippet! Lika kul varje gång. :)

Seg helg hemma...

Den här helgen hade jag planerat att gå ut och roa mig lite, men det blev aldrig så. Istället blev jag magsjuk :( Fick så himla ont i magen och var tvungen att variera mellan sängen och soffan hela fredagen o lördagen. så tråkigt. :( Stackars min familj och Linda. Jag ringde till dom hela tiden för att det var så tråkigt att ligga hemma själv. (jag är ju som sagt väldigt rastlös, och ett tag så hade jag kunnat klättra på väggarna om jag bara hade orkat)

Sån tur är har man världens bästa mams o paps, så de kom förbi idag med mat och en kasse med massa annat gott, så jag kunde äta ikapp mig lite. :) men det gick inte i så mycket, magen är ju van med ingenting nu. Får försöka igen lite senare..

Visst är det så jävla drygt att vara tvingad att vara hemma när man själv inte valt det?




en lite piggare annis iallafall.


Du får gärna bli min son om du vill...


RSS 2.0