Lovely sunshine

Perfekt väder för en grillning, eller vad säger ni? :)

Hihi.

Hahaha jag var tvungen så ni får skratta lite :D Vad tänkte vi på!??!?!? Men jag måste faktiskt få säga att bilderna inte riktigt är rättvisa.. SÅ illa var det inte :)





Äntligen!!



WEEEEEEEE. Jag har köpt en cykel. Tack E. ♥

Satisfy me.

Vet ni vad jag hatar?????? Att jag aldrig är nöjd.

I am BACK.

Okeeeeeeeeeej. jag ska jag ska .. :) men jag har ju aldrig tid, så det hinner ju gå så långt mellan gångerna att det inte blir nå kul längre. :) 

Nu har jag varit i New York och hunnit vara hemma i två veckor.. blev en fartfylld resa..man hann knappt andas känns det som.. Men kul var det.. :) Blev en heeel del shopping och en hel del festande. :) Hamnade på så sjukt roliga ställen..Alltifrån en takterass på en skyskrapa intill Empire State, till små källarutrymmen med bord och en MASSA champagne. Åååh, nu när jag tänker på det: TA mig tillbaka :)

Min shoppinglista:

8 par skor (love, love, love)
Klänningar
tröjor
3 solglasögon
1 kjol
Hårprodukter ( TACK )
3 väskor
1 skärp
Smink

och lite annat som jag inte har i huvudet nu :)

Nej, nu ska jag natta.

PUSS

Om tio år finns det dubbelt så mycket Anna...

"Om du äter 100 kalorier för mycket om dagen i 10 år går du upp 50 kg. Det behöver inte vara stora förändringar i kosten för att ge dramatiska viktförändringar på lång sikt. "


OJ. Då kommer jag att väga nästan dubbelt så mycket om tio år. Känns ju bra. Kanske dags att dra ner 100 kalorier på en dag.. med andra ord, sluta äta godis varenda dag..


Nu är det bara två nätter kvar tills vi åker och gud va nervös jag har blivit..             Vilken fjant jag är.. 

Det ska bli så SJUKT kul och så sjukt välbehövligt.. För som det har varit de senaste dagarna så orkar jag knappt sitta på stolen på jobbet.. gör alldeles för ont. Nu behöver jag en liten semester tillsammans med lite vänner. :)

Nu ska jag däcka av i sängen, skönt. Men först ska jag ringa ett behövligt samtal.

PUSS.

Orka tjata.

Nej nu är jag less. Jävligt less.


4






4 dagar kvar.

promenix

nu blir det promenad med hanna i vårsolen :) skönt!

sen blir det tjejkväll med alla tjejer förhoppningsvis :)


puss.

5







5 dagar kvar.

En callgirls dagbok

Har precis klivit upp nu, vaknade i o för sig före tio, men jag låg kvar ett tag o läste lite.. håller på med "En Callgirls dagbok" och jag överdriver inte när jag säger att jag har läst den boken i över ett år. Det går så långt mellan gångerna och när boken inte är så intressant så tar det ännu längre tid än normalt.  Jaja, rätt fascinerade historia iallafall.. att man verkligen kan vilja leva sådär för att leva i lyx? Usch. Det är dessutom en självbiografi. Ännu mer fascinerade är att tjejerna kan leva ett liv i lyx pågrund av att det finns så mycket äckliga män som köper sex.


Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra.. blir tjejkväll senare iallafall, men har inga planer för dagen.. så om nån har något vettigt förslag får ni gärna höra av er!!


http://sharetv.org/images/the_secret_diary_of_a_call_girl_uk-show.jpg

boken som jag läser är även en serie som går på kanal 5 nu...

Nej, om man ska ut o äta lite frukost på balkongen kanske... går det förresten eller är det för kallt?


Ge mig.

Jag vill hälsa på min kära vän Eva som ska bo på Filippinerna om två månader.

Det vore ju helt jävla underbart.


http://images.google.se/imgres?imgurl=http://odenresor.k-host.se/Filippinerna/slides/Filippinerna%2520001.jpg

MEN FINNS DET NÅT HÄRLIGARE VÄDER?? :)

nu blir det grillning :)



Jag kommer alltid älska dig och det håller jag fast vid när jag nu släpper taget.



Tycker den här är så bra...även om den är lite sorglig.

Shopping

Ååh det är så himla härligt väder ute :) får utomlandskänslor när jag sitter på balkongen.

Idag har jag varit och shoppat ute i Valbo med mams o paps. Hittade lite saker till lägenheten.. kuuul! Jag köpte fyra tavlor på Gallerix, två New York tavlor.. (ja, jag är såld i New york) och så två lite större tavlor till vardagsrummet. Sen blev det en lampa o lite grejer till köket..

Känner att jag har varit lite seg med inredningen till lägenheten, men samtidigt vill jag inte bara köpa det första bästa.. Jag vill "bo in" mig och känna vad som skulle passa.. Och sen ska ju sovrummet o köket tapetseras om, så det är svårt att se framför sig vad som kommer att passa till de nya tapeterna. Jaja, det blir nog bra tillslut! :)

Ikväll blir det grillning hemma hos mamma o pappa.. goooooooooooooooooooott ska det bli.

Men nu ska jag äta lite jordgubbar o mjölk..

Puss gohögar.

Tillbaks :)

dags att ta tag i den här igen :) har inte haft något internet sen jag flyttade, men nu är det tillbaks igen. :) kuul. har suttit ute på balkongen hela dagen idag, så himla skönt väder. Åt till o med kvällsmat därute, fläskfilé med klyftpotatis och 100 olika såser. Gott var det!

Nu är det exakt EN VECKA kvar tills vi sitter på planet till New York. Får bli taxi dit eftersom det inte går något tåg som matchar vår flygtid.. Skönt ändå att slippa åka tåg med väskorna och så. ååååååh, vad jag längtar.. Skulle vilja packa ner min kära lindimus i resväskan bara så skulle allt bli perfekt :)

varför är jag den som skapar problem?


RSS 2.0