Nej...

...jag har inte slutat blogga, jag lovar. :) Det har bara varit så himla mycket att göra på jobbet förra veckan, så jag har i princip somnat när jag kommit hem :)

Förövrigt så måste jag vara den enda som tycker synd om en chokladbit.

Lättlurad som jag är så gick jag in på raddajulen.se när jag hörde reklamen om att de ska byta ut en chokladbit i Aladdinasken. Aldrig att gräddnougaten får försvinna! Men min favorit låg redan etta, så jag la en till röst på den :) Men sen började jag att läsa lite om de andra, och då var det faktiskt synd om vissa chokladbitar. Läs exempelvis dessa anledningar till varför man ska rösta på dem;

"Jag delar Sverige i två läger; älskad och hatad. Vid flera tillfällen har man plockat bort mig ur asken, men då har det blivit unisont ramaskri och jag har snabbt flyttat in igen. Varför göra samma misstag igen?"

"Får man ta från det undre lagret innan det övre laget är slut? Nej! Det är oftast jag och min kollega "Körsbär i likör" som sätter käppar i hjulet för det. Jag vet att jag hänger löst och därför ber jag dig att rösta på mig."


Tessa I know you want them, så gå in o rösta annars finns de inte kvar nästa jul....


Sovdags!

Spöken.



Sitter och tittar på Montel nu och det handlar om övernaturliga saker.. Vet inte riktigt vad jag ska tro faktiskt. Nu är en det kvinna som berättar att hon har sett små fotavtryck i sin dotters rum bredvid några rivmärken på väggen. Sen har hon vaknat av att det står en man i sitt rum som viskar LMS till henne samtidigt som hon hörde en kvinnas skratt. Usch jag hade flyttat därifrån på en gång!

Vad tror ni?


Nu ska jag göra mig i ordning för jobb! Längtar så himla mycket till helgen nu, det ska bli så himla skönt att bara ta det lugnt :)

http://gardener.blogg.se/images/2008/spoke1_20195578.jpg

:(

Jag vill sooooooooooooooooooooooooova!!!! Kan det sluta att vara så mörkt ute?? Det känns ju som att man kliver upp mitt i natten :S

I helgen ska jag ta det riktigt, riktigt lugnt. Tänkte köpa julpynt och fixa lite i lägenheten, och sen ska jag ner på julskyltningen. Mys, mys!

Nej, nu måste jag get dressed, så jag kommer iväg till jobbet i tid.

Ha en bra dag!



Snabbis...

Nu har jag varit o målat lite mer hos Sophie... Bilder kommer senare!

Nu blir det Valbo en sväng.. :) Hörs senare..

Blä

Nej, jag ger upp. Jag kan inte förstå mig på koderna längre :) Förut när jag gick media gick det mycket bättre :) Lär helt enkelt ta hjälp av någon om jag ska få någon ordning på det här.. Men det får bli ett senare projekt..


Okej... folk i min umgängeskrets har fått svininfluensan, och blivit riktigt, riktigt dåliga.. Det här börjar bli skrämmande nu ju. Känns inte längre som att det bara är något som tidningarna kryddar på för att skapa hysteri och sälja tidningar. Usch.. Jag håller tummarna att man klarar sig fram till torsdag när det är vaccindags!

Nu ska jag sova, så jag orkar upp och träna imorgon!

Sov gott!

På...



...Texas Longhorn hittar ni mig, Tess & Freme imorgon. Har aldrig testat det stället och hoppas att de har grym mat! Senare på kvällen kan ni nog hitta mig och Tess lite överallt och ingenstans.


Målarstuga...

Är hemma hos syster min nu och har målat min hylla som jag köpte på loppis! den kan säkert bli bra i köket, med lite detaljer på. Passade på o ta lite bilder i Sophies lägenhet.. Börjar bli riktigt fint måste jag säga!


Glasskåpet som har målats om...


Hylla plockad på vinden hos mormor. Den är från 1800-talet. Coolt!


Stolarna som målats om och så har stolsdynan klätts om till svart skinn. De ska dock inte stå där :) Självklart är Family Guy på i bakgrunden.. Min typ av humor ;)


Detta skåpet har de också målat! Älskar den här hörnan!! 

 

Min hylla, och Sophies bord som också är från 1800-talet.. Usch Sophie, det kommer väl börja spöka hos dig snart när de döda hittar sina möbler igen :)

Nej, nu blir det mat i Sätra.. Ha en mysig kväll :)

Hemma på lunch...

Hemma hos syster och äter! :) Mysigt & gott! Nu ska jag tillbaka till jobbet, sen blir det fredagsmys!! (och målning av min hylla som jag har köpt på secondhand och ska göra om lite.. ) Kul kul!


Vi hörs kära läsare :)

Men först...

Titta vilken go kalender jag har fått :)


Godnatt!

Nu ska Annapanna sova! :) Ska bli skööööönt!

Natti natti <3


Dissad.

Min filmdejt dissade mig. Så jag åkte hem till Sätra och tittade på hockey istället! Myspys det med :) Men Brynäs torskade tyvärr!

Just nu skulle jag helst av allt vilja vara på Heartbreak på Quizkväll med min bästa och goSanna, men jag tillåter inte mig själv att gå ut på krogen när jag ser ut såhär. :) Måste vila ögonen till på lördag, så att vi kan köra fullt ut då istället!!! Börjar faktiskt att bli mycket bättre. Så nu är Annis glad :) (fan tess, vi måste sluta med det där!!!)

På lördag blir det förövrigt middag med Freme och Tess. Vi tänkte prova det nya stället på söder, och se vad de är för nåt! Sen blir det vidare för mig o Tess, medan Freme är en torris och ska hem o sussa. Så om ni har någon bra förfest som är tillräckligt cool för mig och T, så hör av er!



Snart så...



JUL :)

För er som stackare som inte har registrerat er mail på Ellos, och på så vis inte får 147 mail om dagen, så tänkte jag bara tipsa om att de har lite rabatt på julsortimentet.. Börjar ju som sagt bli dags för sånt nu, och speciellt adventsljusstakar som ska upp nästa helg! :) 


Ni kommer till julshoppen här.



Plättar var det !

Fem veckor kvar..

på det här året!!! Förstår ni hur lite det är.

Nej, nu är det dags att sätta igång med julklapparna, och planeringen av nyårsafton (som alltid ska vara så panikartat speciellt, och som alltid blir ett fiasko :) )



Förresten, alla ni som ser er som en vän/kompis till mig måste boka in den 16:e januari! Då ska vi förmodligen köra en heldag på Alborgen, och sen efter blir det födelsedagskalas at my place... :) KUL. Theres står för tårtan....


Nej jag skojade Tess. :)

Nu ska jag äta plättar med sylt och grädde... En riktigt diet!


Förresten,

för Theres och alla andras skull, glöm INTE att Paradise Hotel börjar 21.00 idag också.. Fick ett samtal ifrån en förkrossad Tess igår kväll... "Och det har du vetat hela tiden utan att berätta för miiiiiig?" Gobit! Tur att det finns tv6.se/play eller vad adressen nu är :)

Nej, nu gör vi ett försök...

att jobba på kontoret idag.. Är så tråkigt att sitta hemma...! Får väl se hur det går. Men medicinerna har dämpat allt en hel del iallafall, så det känns skönt.


Ha en bra dag godisbitar ;) Ikväll om det fortfarande känns såhär så blir det filmtittande med T & F .. tyvärr ingen bio som vi hade tänkt. Men det får bli en annan dag :)


Strike a pose!

Jag och min kära vän Theres är väldigt bra på att ställa oss framför kameran när vi blir fulla :)  och i lördags kom Theres på en riktigt briljant idé, som jag inte kan avslöja ännu, ifall det blir av.. hahahha. men det resulterade iallafall i extra många bilder!

Här är de senaste resultaten av vårat fjäsk för kameran.. Bra och miiiiindre bra... hahaha!! Enjoy!








Roligt har vi iallafall ALLTID. :) Du är bäst vännen!!! och jag vet iallafall en som kommer att dö, om vi fixar det där som vi pratade om igår.. ;)


Nån som provat?



Undrar om det är så bra som det låter? :) 

http://blogg.bobbysharstudio.se/files/2009/10/bobbys_glaze_utkast-svart11.jpg

Where to go?


jag & tess funderar på att åka nånstans i vinter, men vi har inte riktigt bestämt oss.. jag skulle tycka att det var skitkul iallafall! känns som att man behöver komma iväg nån gång per år :)

och det här varken lät eller såg helt fel ut:

Dominikanska republiken


http://www.caribia.se/images/islands/dominikanskarepubliken_1.jpg
Här finns det mesta. Den som vill ha en aktiv semester kan dyka, åka på valsafari, vandra i regnskog eller rida på stranden. Men den som hellre lutar sig bakåt i en solstol, shoppar och ägnar kvällen åt mat och dans kommer att bli lika nöjd. Dominikanska Republiken har något att erbjuda de flesta.
Denna spanska ö har på de senaste åren blivit populär bland svenska turister. Här finns mycket mer än bara all inklusive hotell. Framförallt finns här sol, bad, vacker natur och intressant historia.
Bonito (= vackert) säger de vänliga varmhjärtade människorna om allt och alla. Med musik och glädje tar de det mesta på ett lättsamt och positivt sätt.


Miami




http://traveldk.com/dkimages/0-miami_master.jpg

http://barryyounghomes.com/9848/img/agents/9848/custom_img/Miami_beach.jpg


spännande....

Nej nu ger jag upp.. har suttit och försökt att fixa till bloggen, men som ni ser så går det inte.. Det får se ut såhär så länge. Har varken tid eller lust att fixa till det nu.. Ska gå och lägga mig nu!

Godnatt alla godisbitar.. och snart så kommer det att bli lite roliga förändringar!!!! ;)


snabbt inlägg!

är med tessipessi. :) vi har väldigt roligt åt facebook... och nu ska vi kolla på Desperate Housewives, eftersom det är sån kväll ikväll! 


Hörs sen!!


and i am going to GNÄLLA lite mer.

kan nåt datasnille fixa min blogg eller??? jag orkar inte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

skit.

Ligger hemma med nån typ av ögoninfektion.. jag spyr. Det började i söndags med att de var helt igensvällda och röda och nu ser det ut som att jag gråtit i flera dagar och det kommer kliattacker lite då och då som gör att jag blir galen. :( :( fick så panik idag när en "attack" kom att jag till och med började att gråta inför chefen, och det har då aldrig hänt förut. Så det var bara att packa med sig jobbdatorn och åka hem. Fick iallafall en tid imorgon hos doktorn, eftersom de trodde att det kunde vara ögoninflammation.. så det ska bli skönt att få hjälp. 


LIVET LEKER.




ursäkta mitt irriterande inlägg, men det här SUCKS.

Hemma på lunch med underbara...

...Soya!! :)

Hon är väl för go :) Hittar ingen bild på henne, men det är ialf en sån här gobit. Nu ska vi gå och äta lite... och jag kommer att ha världens pöl av dregel på golvet när vi är färdiga!


http://creaturecomforters.net/catalog/images/flat%20coated%20retriever.jpg

Så skön!





Ullared..

Vilken jävla serie..hahaha. Nej, kanal 5..nu är det snart dags att ni gör en serie om Anna&Tess. Det vore nåt det! Och framförallt mer underhållande än Ullared (även om det är kul att kolla på)

Annii & Tess för fleeeera års sen.


 Annii & Tess nu.



låtjävel.

Jahapp. Jag tog bara bort låten ifrån min blogg, och helt plöstligt ser den ut som ett olagt pussel. :( jag hatar datorer.

Nu ska jag ägna mig åt en till grej som jag verkligen är proffs på (eller inte).. Laga mat!

Vi hörs...

Annas humor..

okej, jag vet att jag kanske har världens sämsta humor.. men jag kan inte sluta skratta när jag tittar på dom här klippen, trots att jag har sett dom 100 ggr förut.






Mörkt

Det är sååå jobbigt att kliva upp på morgonen nu! Kolsvart ute, och alldeles tyst :( Har aldrig snoozat så länge som jag gör nuförtiden. När jag bodde hemma gick jag upp på en gång, nu tar det en halvtimme innan jag kommer upp ibland.


Var det någon mer som såg Paradise Hotel igår? Herregud säger jag bara! Snacka om att söka uppmärksamhet! :) Men det var bra, och ikväll blir det samma program igen :)


Nej, nu lär jag åka till jobbet!

Ha en bra dag :)

PUSS

Lyckad lördag!

Det var verkligen hur kul som helst igår!!! Tack tjejer! :) :)

Var hemma hos Sanna först.. Lagade god mat, och sen satt vi och skvallrade mest hela tiden.. :) Hade skitkul!! 

När vi skulle till stan så var vi tvungna att ta en liten omväg hem till Theres.. haha, vissa saker är viktiga, nu när man börjar bli gammal. Eller hur tess?? Det är tur att man har med Sanna i gänget, eftersom hon har kontakter inom alla branscher, så slapp resan bli onödigt dyr ;)

Yrande omkring på Slick sen, och tappade väl bort de flesta. :) Men kul var det!!




Snygga poser vi fick till! :) Haha.

Nu ska jag fortsätta att titta på Filip & Fredrik..


Carola Karlsson...

...jag förstår att du typ bor i afrika om man jämför med oss, men vi har faktiskt inte snö än...

Så några såna bilder kan du minsann inte få... 


...än.
Imorgon däremot kanske jag har någon bild till dig. :)


Åå, jag längtar så sjukt mkt till imorgon, det ska bli superkul att gå ut med tjejerna!! Det blir hos Sanna och vi ska träffas innan och laga GOD mat och spela spel! :) Får väl se om jag & tess lyckas ta oss ut den här gången... ;) tur att vi inte hittade på vinet som vi hade förra gången ialf...eller gjorde du det tess???

Nej, nu ska jag ta och göra något som jag aldrig har gjort en fredagkväll...


berättar mer sen!


/A

Ganska så ... trött!

Jobba, jobba, jooooooobba


& sen blir det lite träning med sis.


DET SNÖAR jättemycket nu. :) Alldeles vitt på taken. För mig spelar det ingen roll om det är snö eller inte så länge det snöar på julafton. Det gjorde det alltid när man var liten. Tomten kom alltid lufsande i snön medan stora flingor föll.. Minnen!!


Nej, nu lär jag göra mig klar för jobbet..


Ha en bra dag alla goshögar!!



http://flum.files.wordpress.com/2008/11/sno_i_traden_435x289.jpg


Kram...

...till pappis på fars dag. ♥


Idag har jag spelat korpmatch.. det gick bra, vi vann med 7-2 tror jag.. kul kul!! Sen kom mammis o pappis förbi mig, eftersom jag och Sophie hade köpt en liten present och gjort iordning lite farsdagsfika. 

De hjälpte mig att sätta upp speglarna också, så nu är dom på plats!! Blev bra, men jag vet inte om jag ska behålla den lilla i den färgen eller måla den vit.. får fundera lite.


Okej Tess, nu börjar vi räkna ner till nästa helg, för jag är laddad efter den här slapphelgen!!! :) Hör av dig om du vill ha sällskap på dina promenader, jag ställer upp!!

Nu blir det soffläge tills det är dags att tuppa av igen...

SOV GOTT !



Hemma...

...en lördagskväll. Det är inte likt anni&tess nuförtiden.. ;) Har varit rätt skönt faktiskt, men nu när man hör att grannen har fest, blir man ju rätt sugen på att gå ut ändå.. Äh, det blir att ladda till nästa helg istället!! :)

Magnus kom över och åt lite pizza, eftersom Sophie är ute och roar sig.. Alltid roligt med hans sällskap...han har min humor.. (eller säger man så, om jag skrattar så fort han öppnar munnen :) )

Snart ska jag krypa ner och sova, det ska bli skönt.. Imorgon blir det match på morgonen, sen ska jag hem och inreda lite i lägenheten.. Fick äntligen tag på mina fönsterspeglar som jag velat ha så länge. Tack mammi!!! Sen blir det hem och hälsa på en sväng, det är ju faktiskt pappis dag imorgon! Så glöm inte bort era kära pappisar imorgon.


Mina nya speglar... I am happy!! (de är mysigare i verkligheten :) )



Ska nog pynta den ena med en kvist, och pärlor i form av regndroppar.. sen ska den lilla också bli vit.

GOD natt..





Snart jul...

Så jag tänkte bara påminna er om vad jag vill ha under granen.
 


RSS 2.0