Gnäll.

Ni som inte orkar läsa gnäll kan sluta läsa här :) :)

Jag var arg imorse som ni kanske märkte. Men det var för att allt jävlas just nu. Igår var jag 30 minuter ifrån att få en lägenhet som jag ville ha. Det var fyra före mig i kön, tre hade tackat nej och klockan 23.30 (man hade en vecka på sig och klockan 00.00 igår var tiden ute) då tackar den jäveln JA.. Så har det blivit TRE ggr i rad nu. iiiiiiiiiiiiiiiiih. Det kokar.

Härligt väder vi har förresten...INTE. Jag vill ha vår, inte snöstorm. Förstå va härligt att kunna sitta ute (på min icke existerande balkong) och bara mysa :)

Idag är det drygt 2 månader kvar till vår New York-resa och jag längtar så himla mycket.. Kan det bli annat än bra? Fem tjejer i en stad som aldrig sover och med massa shoooopping :) Underbart!

Nu ska jag gå och kolla på hockey!

PUSS.

ASLÖJFPASJFIASJF

JAG BLIR SÅ JÄVLA LESS PÅ ALLTING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Den bästa av allt.

♥ Min syster är verkligen världens, VÄRLDENS bästa. Jag kan inte ha haft mer tur. Ni som inte har något syskon ska veta att det är det bästa som finns. Jag kan verkligen berätta ALLT för henne, och jag vet att det stannar där. Vi kommer så bra överens också, även om vi tjafsar lite ibland, men vem gör inte det? Nej, TACK mamma o pappa för att ni är världens bästa och för att ni gav mig världens bästa storasyster.. ♥

Äntligen fredag!!



Jag lovade ju att lägga in nån bild från kändisfesten.. Jag fick bli Michelle Pheiffer i Grease 2. Var tvungen att klippa min lugg lite snabbt för att matcha hur hon ser ut.. Men FY va nördig jag ser ut i lugg. :) hahahah. den försvann lika snabbt som jag klippte den ska ni veta. Såhär kan man inte se ut ju! :) Känns som att man måste ha en starkare kontrast om det ska passa med lugg. Typ mörkbrunt eller askblont..



Skönt med fredag ;) Det är ganska ofta fredag känns det som :) Kuuuul.

Ska äta kött, avokadoröra, rödvinsås och klyftpotatis snart..Älskar egna klyftpotatisar, det är sååå gott :) Jag skiter i att det är onyttigt, som allt annat nuförtiden...

Det är därför jag tycker det är så skönt att umgås med killar, för dom bara äter och äter utan att tänka. :) Men det är ju i och för sig det enda dom duger åt också..sällskap vid matbordet ;)

Ingen tid ...

Förlåt för världens sämsta uppdatering :) Men jag har verkligen inte haft tid.. För efter jobbet så har jag testat mina matkunskaper både idag och igår.. Jag lagade hemmagjorda köttbullar igår och en jättegod pastarätt idag. Dutti Anni. :)

Imorse hann jag med att klicka hem en klänning samtidigt som jag åt frukost...den var rätt söt, men vi får väl se om den är bra eller anus när den dimper ner i brevlådan. (konsum). Är rätt trött på rosettklänningar, men den här färgen var så söt, så jag kunde inte låta bli :)




I helgen var jag på 25-års fest och jag vet att jag har lovat er en bild.. Jag har dock inga bilder här..(är i sätra och kollar/kollade på världens tråkigaste hockeymatch) Men jag ska lägga upp en eller två sen.. :) Det fick ialf bli Michelle Pfeiffer i en Pink Lady outfit (Greasegänget) Därav ingen blogg på söndagen heller eftersom jag knappt kom ur sängen. :)


PUSS

Äntligen fredag

åååh vad jag myser :)


imorgon ska jag på 25-års fest med Hollywoodtema.. :) jag ska ta en bild på min outfit imorgon och lägga upp den här, så håll utkik :)

Ha en bra dag!!


PUSS

Neeeew Yoork

Bokat och klart!!! Den 8 maj lyfter vi, jag och min underbara syster, tillsammans med tre vänner till oss  :) :) :) :)



Lite nytt..

Gjorde en liten klädbeställning igår och jag längtar tills det kommer :) Det blev fyra grejer. Dessa tre och ett par knästrumpor i spets.. Skorna är som en skänk från ovan och även om jag inte kan ha dem så ska de stå på hyllan. Så enkelt är det.



Ha en bra kväll kära läsare :)

Kram A

Bad hair day

Nu har jag och E beställt en varsin av dessa snyggingar.. Känns som att det kan behövas ibland..(läs: anna tycker att det är en kul grej, men den kommer att hamna i garderoben bland alla andra "roliga" grejer)


Mössan är från Rut m.fl och erkänn att den är lite skön iallafall? ;)


Vem är din förebild?


 Försök göra detta utan att fuska... det är enkelt
 
Scrolla inte ner förrän du gjort testet, du kommer att bli förvånad!
 
Ta fram en kalkylator (Din dator har en).
 
1)  Välj din favoritsiffra mellan 1-9.
 
2)  Multiplicera med 3

3)  Lägg till 3, och multiplicera med 3 igen (Jag väntar medan du tar fram kalkylatorn...)
4)  Du har nu ett 2- eller 3-siffrigt tal.
 
5)  Lägg ihop siffrorna.

 
Scrolla nu ner...
 
 
 
 
 
 























Kolla nu med ditt tal vem din förebild är i listan nedanför:

 


1. Einstein

 


2. Nelson Mandela

 


3. Abraham Lincoln

 


4. Helen Keller

  


5. Bill Gates

 


6. Gandhi

 


7. George Clooney
 


8. Thomas Edison
 


 

9. Anna Ohlsson



10. Abraham Lincoln
 

Jag vet !  Jag har den effekten på folk... En dag kan du också bli som jag... :-) Tro mej!
 
 
 
P.S. Sluta byta siffra
. Jag är din idol. Lev med det!!!


EGO-girl and some other beauties.



Åååh. hittade massor av gamla bilder nu när jag har varit och hälsat på mamma och pappa.. Önskar jag kunde lägga in fler, så ni fick skratta lite, men jag hinner inte :)

Sophie, vår bild när vi har samma frisyr.. Den sparar vi va??? :D


Ganska så SNYGG



Den här killen träffade vi senast vi var i New York.. Han jobbade i Marc By Marc Jacobs butiken och stod och höll upp öppnade dörren till folk som skulle in i butiken. Men precis när jag (såklart) ska gå in så pratar någon med honom och han lyckas släppa dörren rakt i ansiktet på mig. Men tack för det, annars hade vi aldrig bytt nummer :) 

Men det är historia nu... Kan dock bli svårslaget att se en sån snygging nästa resa. Eller vad tror ni?? :)

Glansigt hår



Klickade hem den här igår kväll ifrån Bellme.se
Behövde nånting nytt till håret som gör det glansigt.. Ska bli roligt att prova hur det fungerar utan silikon.

Idag blir det lite släktmiddag på Helt Enkelt, både jag, pappa och farmor fyller i januari så. Men först måste jag åka till Barnens Hus och kolla på deras Buttericks avdelning, eftersom allt som jag vill ha ifrån den sidan är "tillfälligt slut".

RSS 2.0